FOTO: Jaroslava Handlová
Portugalskem na vlastní pěst (2. díl)
11. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
18.9.2016 20:19
TEda to je pěkný frčák! To vaše cestování. A představuji si u nás vlak jedoucí 250 ... Jdu na 3. díl.
Jaroslava Handlová
17.9.2016 10:32
Magdi, možná by tyto cenové relace zajímaly i další čtenáře, tak se pokusím zahrnout odpovědi na podobné otázky pravděpodobně do závěrečného dílu.
Marie Magdalena Klosová
14.9.2016 21:57
Vy jste ale dobrodružky,dámy! Z ryze praktického hlediska by mě zajímalo,kolik stojí letenka,kdy a kde jste ji objednávaly,jestli jste měly nejdřív letenku a pak ubytování,nebo naopak,kolik přijde cesta vlakem euro a zda se jízdenky musí koupit už v ČR.Děkuji moc.mm
Jaroslava Handlová
14.9.2016 11:51
Těší mě Vaše kladné ohlasy, děkuji. Budu pokračovat a cestovat spolu s Vámi za dalšími radostmi./// Evo, i fotky z přírody budou./// Zuzko, občasné nezdary jsou normální pro člověka, který něco podniká - já to beru tak, že co mne nezabije, to mne posílí! ///Jarmilko, stačí číst 1x - šetři čas na další díly (smajlík zde stále nejde, nebo to neumím!?)/// Majko, nepřehlédla jsem Tvoje vyjádření k návštěvě Coimbry a Fatimy. Dnes ještě neodpovím, ale někde se o tom ještě zmíním, vydrž./// Děkuji všem, co čtou.
Zuzana Pivcová
11.9.2016 18:53
Ano, ano, všelijaké cestovní průšvihy se mi také nevyhnuly, ale ve dvou se to lépe...zvládne. Těším se do Porta!!
Jarmila Komberec Jakubcová
11.9.2016 17:40
Velmi krásné vyprávění, čte se to jedním dechem, už jsem si to ale přečetla 3x, protože takové příběhy z cestování přímo miluji. A k tomu i zajímavé fotky z cesty.Těším se na další pokračování.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci