FOTO: Jaroslava Handlová
Portugalskem na vlastní pěst (3. díl)
13. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
14.10.2016 11:00
Jarko, díky. Přečetla a jsem nadšená, fotky mňam, portské závidím. Takové cestopisy můžu, těším se na další a zdravím Evu, vínečko jí zřejmě chutnalo. *****
Alena Tollarová
18.9.2016 20:25
Jarko, doputovala jsem s vámi do Porta a jsem uchvácená tou nádražní krásou. Zvlášť poté, co jsem předevčírem strávila hodinu na nádraží v Mladé Boleslavi.
Jaroslava Handlová
17.9.2016 10:47
Jsem ráda, že jsem vyvolala příznivé vzpomínky u všech, kteří již Portugalsko navštívili. A také touhu Vás ostatních, tuto zajímavou zemi spatřit, nebo si o ní zde aspoň číst. Děkuji Vám. Třeba se někdy sejdeme u sklenky portského vína.
Marie Magdalena Klosová
14.9.2016 22:01
To portské bych si s vámi taky dala!
Jsou tu cenné informace ve velmi zábavném "obalu".Díky.mm
Alena Vávrová
14.9.2016 11:35
Jarko, je to velmi čtivé a pro mne zajímavé, včetně fotek, těším se na pokračování, dík!
Vladka Steinová
14.9.2016 08:06
Dobrý den, Jarko, děkuji za poutavé vyprávění o zemi, která je mým snem, ale zatím nenaplněným. Skvělé počtení a pěkné fotky.
Marie Novotná
13.9.2016 19:55
Krásné fotky doplněné poutavým vyprávěním.To je moc hezké.Těším se na další.Díky .
Jarmila Komberec Jakubcová
13.9.2016 19:24
Portské víno je výborné, znám ho z Madeiry. Jinak v Portu jsem byla jednou letecky na nějakém důležitém fotbalovém zápase, ale pamatuji, že jsem prohráli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci