Ilustrační foto: pinterest.com
Můj nákup na internetu
14. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Fialová
2.3.2017 08:03
Od nákupu uplynulo skoro půk roku,tak by se docela hodilo napsat,jaká je s pánví spokojenost.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.9.2016 13:01
Při své návštěvě v Německu před týdnem jsem viděla podobné pánve okolo 39EUR dokonce v obchodáku na nich vařily dvě dívky a nabízel okolojdoucím své výrobky.Měli takových pánviček asi 5 druhů. U nás se třeba také někdy objeví v normálních obchodech.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.9.2016 09:13
Květko přeji ti aby pánvička dobře sloužila a ty si na ní udělala hodně pochoutek.Já mám jen pořádnou těžkou pánev wok a jsem tak na ní zvyklá, že na ní dělám vše,
Jarmila Fialová
14.9.2016 17:56
Hlavně jsou výrobky,které Horst propaguje předražené,většinou se seženou jinde levnější.
Jiří Libánský
14.9.2016 17:19
Reklamy v TV jsou kapitola sama pro sebe. To bych řekl, že je podvod na podvod. A já když kupuji výrobek z Číny, kupuji to s tím, že je to levné a tak když to nebude fungovat, tak mi nebude líto to vzít a jednoduše vyhodit. Hodně čínských výrobků mi leta slouží. Ale taky spousta jich šlo hned a nebo brzy do koše.
Jana Slavíková
14.9.2016 14:31
Před 18ti lety ve filmu Armagedon sovětský kosmonaut "opravoval" kladivem zařízení se slovy: "SSSR nebo USA, stejně je to všechno Taiwan". Dnes je holt téměř všechno Čína. Co se týká Horsta Fuchse, ví se o něm, že za peníze dokáže nabízet cokoliv, reklamy s ním beru jako přestávku, byť někdy docela dlouhou. U paní Houdkové mě takový nákup velmi překvapuje, podle jejích příspěvků a reakci budí dojem hodně opatrné a obezřetné dámy. Ale třeba se ukáže, že pánev je veskrze zázračná.
Helena Votíková
14.9.2016 14:19
No Květko docela jsi mne tím nákupem překvapila. V každém případě ti přeji, abys byla spokojená a uspořila čas a místo.
Vladka Steinová
14.9.2016 14:10
Myslím, že si zbytečně přiděláváte starosti, podléhat TV reklamám není dobré.A Vy již nějaké zkušenosti přece máte.Pána z reklamy s asistentkou jsem jednou zahlédla a prchla jsem od TV. Klamavá reklama !To podstatné Vám totiž nesdělí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci