Ilustrační foto: pixabay.com
Proč košer? Proč halal? Proč vůbec něco?
20. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
20.9.2016 21:18
Psane Boháček prosím přečtěte si článek vícekrát a třeba pochopíte co pan Libánský napsal. Děkuji.
František Komín
20.9.2016 21:13
Souhlasím s panem Boháčkem. Informace v článku si odporují. Podle jednoho odstavce (košr) je třeba, aby zvíře před smrtí netrpělo. Tomu jsem ochoten uvěřit a nemusí jít jen o tu krev, ale také adrenalín, který se do ní při stresu vyplavuje. Podle dalšího odstavce (halal) je to právě naopak. Nakonec si stejně musíme koupit to, co je v obchodě a jak to bylo zabito netušíme.
Karel Boháček
20.9.2016 20:07
Tak z toho jsem jelen, ve všech nových ekologických článcích se naopak zvíře zabíjí bez stresu aby maso bylo chutnější a maso bylo odkrvené. Já tu zkušenost tedy mám, zakrvené maso se dřív kazí , sůl v krvi nemá žádný účinek.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.9.2016 19:13
Děkuji pane |Libánský, váš článek naprosto vystihuje a popisuje co jsem já psala ve svém článku. Ano je to tak jak píšete. Dávám 5 hv.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci