Ilustrační foto: ingimage.com
Říká se, že nejhorší je srážka s blbcem
6. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
7.10.2016 10:03
Vždy když jsem řídila kolektiv lidí snažila jsem se k nim chovat slušně a hlavně spravedlivě.I vedoucí pracovník to má někdy dost složité a ne vždy se to podaří.Většinou se ženami jsem nemívala oroblémy. Za to s muži to občas i zaskřípalo. Jsem dnes ráda, že si šéfuji jen sobě a se svými bývalými podřízenými se dodnes scházíme.
Jitka Valachovičová
7.10.2016 09:25
Kdysi dávno, bylo mně asi 45 let jsem zažila velice prekérní situaci. Dost nevybíravě si na mě dovolil můj šéf = malý člověk s napoleonským syndromem a protože jsem mu nebyla po vůli, dopadlo to takto : šla jsem si postěžovat rovnou k řediteli s tím, že jsem chtěla přejít na jinou práci....pan ředitel zvedl telefon, zavolal úřednici z osobního a řekla jí, že já si přes víkend rozmyslím, co chci...no a v pondělí mi nabídl rozvázání pracovního poměru dohodou...a to jsem byla pracovník se ZPS /takže na mě dostával závod dotace/. Odešla jsem do soukromé pekárny a dělala jsem rukama. Pan ředitel je už po smrti a onen povedený vedoucí mě občas potká ve městě a dělá, že mě nevidí....
Hana Rypáčková
7.10.2016 08:34
Věřím , že je srážka hrozná...Ale většinou se to na pracovištích s normálními vztahy dělá tak, že se práce předává postupně a nový pracovník se seznámí se situací od staršího kolegy. Dostala jsem oddělení po nemocné a jelikož tam bylo množství inventáře, rozpůjčeného na činnost/DDM/, bylo to hrozné...Předávala jsem v odchodu do důchodu vše nové síle dva měsíce a ještě jsem tam i nemusíc docházela poradit. Asi bych souhlasila s půlročním oddálením nástupu, ale z článku cítím nenávist k mladé dívce a vztahy na pracovišti divné, když se vedoucí neovládl...Buďte ráda , že jste na rentě.
Alena Tollarová
7.10.2016 08:19
Musím se přiznat, že tomu nějak nerozumím. Je slečna Iva totožná s trpělivou osobou, která poskakovala radostí?
Dagmar Bartušková
6.10.2016 18:46
Milá paní, tak to vám závidím. Mít štěstí na lidi po celý pracovní proces - az do důchodu, tak to jste měla víc než kliku. Takhle proplouvat bez incidentů, pane jó!. A pak to přeci muselo přijít, že někdo konečně zadupal! To nese život. Nechápu, proč jste dala zpátečku a chtěla zůstat?! Vlastně chápu. Ty peníze! Pak se nedivte a nelitujte se.. Znám daleko větší srážky s blbcem, ty stojí opravdu zato!
Zuzana Pivcová
6.10.2016 14:18
Rozumím tomu, že jste napřed sdělila, k jakému termínu odejdete, a pak, když nadřízený slíbil místo té mladší, která na něj 3 roky trpělivě čekala, jak jste to nazvala, jste změnila rozhodnutí a řekla, že ještě zůstanete? Já plně chápu, že se Vám nechtělo brigádně za menší peníze pokračovat ve stejné práci a navíc ještě dělat práci za kolegyni, která by měla studijní volno, ale proč jste tedy neodešla hned úplně, jak jste měla v úmyslu? Určitě byste se vyhnula tomuto nepříjemnému výstupu ze strany vedoucího, který asi už někde něco slíbil a musel to předělávat. Možná jsem celou situaci nepochopila správně, tak se omlouvám.
Naděžda Špásová
6.10.2016 14:11
Danuško, stalo se mi něco podobného. Nastoupila jsem po těžké nemoci do práce v domnění, že to beze mně nejde a že budou rádi.. Měla jsem plný invalidní důchod a pracovala jsem na plný úvazek. Vydržela jsem to půl roku. Vyhodit mě nemohli, tak mi to aspoň oslazovali. Tak jsem sedla a napsala okamžitou výpověď. Tu úlevu si nikdo nedovede představit. Sedí na to vaše srážka s blbcem. No vidíte a teď ta blbka kandiduje v krajských volbách. Oni se takovýhle "chytráci" najdou všude a není před nimi úniku. Jedině vzít nohy na ramena a pryč. *****
Jana Šenbergerová
6.10.2016 13:41
Nějak mi uniká, co vedoucího tak rozběsnilo. Asi měl jiné plány. Bohužel situace, kdy není možné blci se vyhnout. V tomto ohledu jsem měla v životě štěstí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci