Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
5.10.2016 22:26
Móóóc pěkné !!! Díky,Hanko,díky,dámy. mm
Alena Várošová
4.10.2016 10:19
Souhlasím se všemi pozitivními příspěvky.Jsem ráda,že jsem mohla shlédnout video,protože jsem nestašila některé modelky v jejich modelech zaregistrovat a slušelo jim to všem,paráda.
Bylo mi ctí,že jsem se mohla tak velkolepé módní přehlídky zúčastnit.Děkuji.
Alena Tollarová
3.10.2016 19:41
Video jsem si pustila už včera ve Videích a byla jsem nadšená. Všechny modely jsou naprosto ideální pro seniorský věk i postavy a dokazují, že každá žena bez výjimky může chodit dobře oblečená. A Hanka Lancová je u mě hvězda za 5 a pod jejím vedením musela být radost se v těch krásných modelech projít!
ivana kosťunová
3.10.2016 18:09
Jen bych opisovala, co zde bylo už řečeno - skvělá choreografie, organizační práce, prostředí, výborný nápad s figurínami , ještě bych ocenila hudbu. Všechny modelky příjemné, spontánní.
Helena Votíková
3.10.2016 17:44
Moc pěkná přehlídka. Hance gratuluji.
Eva Balúchová
3.10.2016 17:14
Souhlasím se Zuzkou,taky podle mne nejhezčí přehlídka.Dokonce předčila i loňskou ve Zlíně,která byla u mě na špici.Dík modelkám,krásným modelům a hlavně Hance a Radce i všem kdo se na přehlídce podílely.
Libuše Hvězdová
3.10.2016 16:02
Někdy máme my "starší" problém zvolit vhodné oblečení k určité příležitosti, abychom nevypadaly jak "stará, mladá", aby to nebylo moc usedlé, abychom se v tom cítily dobře. A na téhle módní přehlídce bylo spousta dobrých a praktických nápadů. Všem modelkám to moc slušelo a vypadaly úžasně.
Zuzana Pivcová
3.10.2016 14:38
Perfektní video a bezvadná přehlídka. Už jsem to napsala na chatu i60, ale tam to záhy zajede za roh. Pro mě to je od pohledu nejlepší přehlídka z dosavadních, a to hlavně proto, že tam jsou opravdu modelky, které vizáží a hlavně postavami jsou různorodé, ale normální české. Tak jsem si to vždy představovala a Hanka L. to tak zorganizovala. Má mou velikou pochvalu a ostatní také za svou bezprostřednost.