Ilustrační foto: pixabay.com
Šedesát
13. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
13.10.2016 13:54
Helenko, ráda bych tu prázdnou vázu naplnila aspoň virtuální kytici růží, ale zde to zatím nejde. Tak posílám přání všeho nejlepšího, hodně zdraví a radostně využité dárečky!
Naděžda Špásová
13.10.2016 13:51
Helo, tak tě vítám mezi námi. Jsi ještě ucho. Hezky jste to oslavili, zajedli a zapili, tak se to má. Tak ti přeji, aby ti štěstí, spokojenost, láska a zdraví vydržely ještě hodně dlouho. *****
Alena Vávrová
13.10.2016 12:47
Helenko, blahopřeji k narozeninám i pěkné oslavě. A přeji, ať v důchodu stiháš, hlavně všechno pěkné. Také jsem měla před lety bezvadnou oslav, jen na rozdíl od tebe mi ani moje největší váza na kytici růží nestačila ;-). To ty jsi opravdu ještě "taková mladá", tak i to ať ti vydrží ještě dlouho.
Alena Tollarová
13.10.2016 12:34
Tak Helenko, Ty už taky? Brambořík Ti bude slavný den připomínat minimálně do jara a orchidej léta, takže vody ve váze škoda není. Škoda by byla velký den si neužít a stejně si neužívat i dny příští. Vyber si hezky zážitkové dárky a napiš nám o nich. Tak všechno nejlepší! Jak já jsem se té číslovky bála ... až z toho nakonec byl můj soutěžní příspěvek na zážitek roku (Šedesítka).
Věra Lišková
13.10.2016 12:07
Helenko, posílám srdečné blahopřání všeho nejlepšího, od Váhy o 8 let napřed. Jste ještě mladice.
Hana Rypáčková
13.10.2016 11:58
Hezky jste to oslavili. Máš to nejlepší stále před sebou.Přeji ti hodně zdraví, štěstí a spoustu zážitků. "Taková mladá"- říkala moje maminka...
Květoslava HOUDKOVÁ
13.10.2016 11:40
Helenko Votík. - BLAHOPŘEJI - budeš se určitě i nadále cítit "mladou holkou", jen mi věř, že Tě v důchodu taky postihne "záv
HELENKO Votík.- BLAHOPŘEJI !! Určitě se i nadále budeš cítit mladou holkou, ale věř, že pak v důchodu i u Tebe nastoupí "závažná choroba"- postihující zejm. seniory = NEDOSTATEK ČASU ! (Už jsem to vyzkoušela u čerstvých důchodců - jen se smáli - no a za několik měsíců už potvrdili.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci