Ilustrační foto: pixabay.com
Ženy bojovnice a ty druhé
24. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
25.10.2016 22:27
Pane Jurajdo, Vaše pojednání a óda na lidské mozky není nezajímavá. Z psychologického hlediska v ledasčem i pravdivá. Váš názor na politiku a současnou drsnou demokracii je zřejmě podložen Vaší životní zkušeností a to beru. Nehodlám Vám nic vyvracet a přesvědčovat Vás. Dávno jsem pochopila, že demokracie je dobrá jen pro vyspělé národy. Při Vaší inteligenci je mi jasné, že jste předem tušil, jak se české povahy k Vašemu článku vyjádří.
Jiří Libánský
25.10.2016 00:29
Je jasné, že ženský slepičí mozeček nedokáže pochopit moudrou státotvornost a morální nadřazenost našeho prezidenta. Ale hlavně ten "sociálně cítící Miloš Zeman" to je fakt bomba. To se Vám povedlo. To jsem se pobavil. S jeho osobnostním profilem. "Sociálně cítící." Jak tohle může někdo napsat? Pane Jurajdo, chápu, že jste jeho zarytý příznivec. Ale i tak snad máte alespoň základní míru soudnosti.
František Komín
24.10.2016 20:23
Pane Čepelko, to není ani článek ani diplomová práce, to je guláš uvařený po vzoru pejska a kočičky, když pekli dort.
Kromě toho jestli si pan Jurajda myslí, že těch žen pod vlivem psychopatů je taková spousta, tak tím současně říká, že je spousta těch mužů-psychopatů. Kde by je jinak ty ženy pořád braly?
Co tím chtěl básník říci jsem při svém vysokoškolském vzdělání nepochopil ani já.
Danuše Onderková
24.10.2016 17:16
Co tím chtěl básník říct? Nějak jsem to nepochopila a pro mne moc nudné.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.10.2016 16:25
Váš článek jsem četla do první kapitoly. Protože bych Vaše myšlenky určitě nepochopila raději jsem skončila. Jak píše pan Boháček ...tolik práce a na ni...Dávám 1 hvězdičku a i to je opravdu hodně.
Karel Kafka
24.10.2016 12:22
Jakékoliiv sdělení má být krátké,výstižné,bez zbytečných slov. To aby nenudilo.
K.
Zuzana Pivcová
24.10.2016 11:51
Zdá se, že o současnosti i budoucnosti této země rozhodují nemorální paničky anebo naivní slepičí mozečky. A pokud dáváte za vzor morálního postoje paní Bohdalovou, dokonce přerod v mozečku Lucie Bílé, a to vše jen na základě jejich příklonu k panu prezidentovi Zemanovi, tak jste už nemusel víc psát vůbec nic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci