Módní přehlídka v OC Letňany v roce 2015. FOTO: Miluše Převrátilová
Módní přehlídka našich zralých modelek už tuto neděli v Letňanech!
25. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
29.10.2016 21:19
Pro Jarmilku: Módní přehlídky a další vystoupení na improvizovaném pódiu se konají v dolním podlaží, kde je i multikino a hlavní restaurační zařízení. Musí se sjet dolů a je to hned poblíž eskalátoru.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.10.2016 17:05
dívala jsem se do programu Mamma Help (pořadatel akce) ale tam nic o módní přehlídce není uvedeno. Od 11.30 je tam pouze akrobatické vystoupení. Chci na přehlídku přijet z Plzně ale nevím v jakých prostorách přehlídka bude. Tak nevím, Nikdy jsem v OC Letňany nebyla - snad to tam najdu. Informace by pro nás venkovské měly být přesnější.
Hana Čadová
26.10.2016 21:45
Bohužel na přehlídku se nemohu přijet podívat, jsem mimo domov. Ani nevím, kdy se mohlo na přehlídku přihlásit. Musím pečlivě všechny rubriky číst.
Alena Tollarová
26.10.2016 19:37
Přeji modelkám ladný krok a úspěch na molu. Bohužel pozvánka přišla pouhých 5 dní před konáním akce a to je pro mě příliš pozdě. Už mám domluvený jiný program.
Dagmar Bartušková
26.10.2016 10:53
Věřím, že tato módní přehlídka bude mít opět takový úspěch, jako ty všechny předešlé. Všem, kteří se na této akci podílí, držím palce.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.10.2016 06:43
Moc mne potěšila tato zpráva. OC Letňany je mi blízké a dostupné (1/2 hod.cesty). Přijedu fandit a ráda se setkám s "í"čkařskými diváky. Neděle = na plotnu "dám dečku" a snad tento "malý výlet" i s obědem zmáknu.
Eva Balúchová
25.10.2016 20:10
Ano Zuzko,pro mě je to na poslední chvíli,ale nemusím být všude.A taky bych ráda viděla nové modelky.Myslím,že je z čeho vybírat.
Zuzana Pivcová
25.10.2016 19:50
Je to informace zase trochu na poslední chvíli a nevím, jestli nebude řadě lidí vadit ten předdušičkový termín. Já se tam určitě podívám. Některá jména modelek jsou už známá. A co ty stovky přihlášených, jejichž fotky tu stále ještě máme v databázi? Jsou někomu k dispozici?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci