FOTO: Anna Čípová
Setkání
28. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
27.11.2016 09:41
Je tam krásně, vzala mně tam kamarádka z Prostějova autem v pátek 19.11. Uvažovala jsem, že bych si tam zaplatila pobyt, ale cesta z Prahy s třemi přestupy- to je hrůza.
Hana Práglová
6.11.2016 17:00
Karlova Studánka je krásná sama o sobě.A spojí-li se ještě se setkáním s dobrými přáteli,pak to je krása vícenásobná.
Anna Čípová
1.11.2016 06:07
Ještě jednou děkuji Jitce, že vše zařídila. Na pobyt v KS zůstanou krásné vzpomínky a jedna složka v mém fotoarchivu. Všem děkuji za milé komentáře.
Alena Vávrová
29.10.2016 23:44
Aničko, dík za krásné fotky, které mně připomněly některá mně milá a známá místa v K. Studánce. V Bezruči jsme pokaždé bydleli s bohumínskou partou a ve Vlastě byla ubytovaná kamarádka, co za námi přijela z Hlučínska.
Olga Štolbová
29.10.2016 10:07
Aničko, senzačně popsané a jako Jana - "a já tam s nimi nebyla". Taková setkání čtyř až šesti jsou prima. Těch si můžeme naplánovat a uskutečnit i párkrát do roka. Kolik finančně můžeme zvládnout. Mně by se to moc líbilo. Fotky kouzelné. Aničko, díky...**********
Alena Tollarová
28.10.2016 23:22
Text je celkem stručný, ale je tam všechno. Karlovu Studánku jsme si prošli s manželem v červnu po setkání v Loučné a je tam fakt moc pěkně. A fotky? Jak jinak, nádherné.
Helenka Vambleki
28.10.2016 23:03
Dík za připomenutí krásných lázní s nejzdravějším vzduchem, kde vždycky my z toho smogového kraje dostaneme otravu kyslíkem :-)
Zuzana Pivcová
28.10.2016 21:07
Moc se mi podle fotografií líbí místo vašeho setkání. A že se to líbilo i vám všem, to určitě záleželo na každém z vás. A vy jste si vyloženě "sedli".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci