FOTO: autorka
Jsou mezi námi
30. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
30.10.2016 15:49
Pane Romane, kam bych je dala vážně nevím Je to jenom zamyšlení a až vás zaplaví, tak mně je to jedno, já tady nebudu.
Hana Šimková
30.10.2016 15:43
Ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem ubližovat vašim miláčkům, ale v Praze musíte jezdit přes hodinu kolem bloku než se vám podaří zaparkovat. A půjde to dál kam ?
Elena Valeriánová
30.10.2016 15:16
Mně se článek naopak líbí. Vnímám z něj tak trochu nadsázku a připomíná mi Nerudův fejeton Kam s ním. Opravdu kam s nimi? Je to problém nás všech. Jistě auta k životu "potřebujeme", ale i dnes jsou lidé, co auto nemají. Cestují, přemisťují se a žijí, možná i o něco bohatší o zážitky sdílení s jinými lidmi. Přijde doba, kdy i my se budeme muset vzdát pohodlí našeho plechového miláčka. Pro svoji bezpečnost i pro bezpečnost jiných.
Hana Šimková
30.10.2016 14:48
Jistě víte, že když chcete zaparkovat, dá vám to práci. A o tom mluvím.
Hana Šimková
30.10.2016 14:47
Podívejte se okolo sebe, jak jsou všechna místa zaplavená . Jistě , že auta za to nemůžou, ale kde budou za chvíli stát?
Hana Šimková
30.10.2016 14:43
Tak to jsem trochu přestřelila, ale já přece nemám nic proti autům, ale jsem proti tomu,že musí být na ulicích. Opravdu za chvíli nikam nevejdou.
Naděžda Špásová
30.10.2016 14:17
Hanko, tentokrát s vámi nesouhlasím. Bez auta si už život představit nedovedu a ani nechci. Nebýt auta, neviděla bych tolik krásných míst. Na auto mi, prosím, nesahejte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci