FOTO: autorka
Machův včelín v Krušlově
4. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
23.11.2016 22:43
Hanko ,těším se , až mne ke Krušlovu turistické stezky někdy zavedou ! Mám ráda místa s příběhem ...
Věra Lišková
4.11.2016 17:55
Hanko, znáš toho opravdu hodně. Dík, že se s námi dělíš o své znalosti. Fotky jsou krásné.
Zuzana Pivcová
4.11.2016 17:49
To je moc krásné i poučné a také si vážím těch, kteří to takhle pojali. Včely jsou úžasní tvorové, i když mám před nimi respekt. :-)
Naděžda Špásová
4.11.2016 15:14
Hani, je hezké, že se najdou ještě nadšenci, kteří se snaží zachovat něco hezkého. Podle fotek je to tam pěkné a byla by škoda, kdyby se s tím něco stalo. *****
Alena Vávrová
4.11.2016 13:01
Hanči, díky, to je milé překvapení! Byla jsem tam se Zojou v rámci putování Pošumavím. Kdysi jsem dostala překrásnou novoročenku - na jiskřícím sněhu stín čehosi - jako krajkoví, v rohu nenápadný odkaz, jako uvádíš. Tak jsem zapátrala a dopátrala se nevídaného lidského umu a krásy a celoživotního zasvěcení lásce ke včeličkám. Těší mne, že má p. Mach obětavého pokračovatele v p. Havlíkovi a že včelín zůstává na místě, kam patří a hlavně žije - všemi těmi akcemi a že má stále mnoho obdivovatelů.
Hana Šimková
4.11.2016 12:03
Hani, to je hodně zajímavé.Můj dědeček byl velký včelař a s včelami to uměl. Já jsem bohužel alergická na včelí bodnutí a tak se jim musím vyhýbat.
Květoslava HOUDKOVÁ
4.11.2016 11:10
Hani, dík za tip = nejen pro mne. Už 3 moje vnoučata jsou vedoucími skautských oddílů - sdělím pro event. možnost výletu s dětmi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci