Ilustrační foto: ingimage.com
Doba veselá!
10. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
10.11.2016 18:58
Taky si žijeme po svém. A pokud možno vesele. A těšíme se na prožitky a děkujeme za každé nové ráno....
Sklenice je napůl plná a ne poloprázdná. Musíme na vše koukat z té lepší stránky a pak je lehce u srdce.. Ať se daří.
Eva Balúchová
10.11.2016 18:54
Je fajn,že si žijete po svém.Věřím,že jsou tací o jakých píšete a asi se vyskytují ve vaší blízkosti.V mé naštěstí né.
Lidmila Nejedlá
10.11.2016 18:05
Pane Bořku, z okna vidíte, jak se lidem dobře vede. Přejte jim to a neposuzujte, proč dělají to či ono. Přeji Vám stále dobrý výhled a užívejte si soukromou svobodu.
Alena Vávrová
10.11.2016 15:40
Jenom ta okna...už je fakt na čase... Jinak se mně to netýká a nikdy netýkalo, ani nikoho z mé rodiny, a že je nás dost...
Zuzana Pivcová
10.11.2016 14:58
Já se ale distancuji od tvrzení "všichni si kupují nepotřebné věci, ale je potřeba podpořit závist...". "všichni dělají jen věci potřebné pro repre"....atd. Říkáte tím, že i Vy, nebo Vy jste naopak ten jediný, který toto neuznává? I když současná doba hodně takovému stylu života nahrává, přece jen bych byla v obecné kritice spoluobčanů poněkud zdrženlivější. Nemyslím si, že je tu nadsázka "všichni" na místě. Znám řadu lidí, kteří takto vůbec nežijí.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.11.2016 13:44
"Dobu veselou" pociťuji tyto 2 dny: Premiér chce výměnu některých ministrů - odůvodnění, že jsou "unaveni". Dnes jiná zpráva: Ministři se jednání účastní sporadicky, plno omluvenek a prázdných míst - tak si určitě zaslouží dobře placenou odpočinkovou dovolenou. A noví ministři se několik měsíců budou "seznamovat s rezorty" -to jim vydrží až do voleb = opět udělají kulový !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci