FOTO: autorka
Dýňový kompot
13. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
8.11.2018 07:17
Marie, i já ho miluji a asi ještě budu dělat. Mám slíbenou dýni Goliáše od kamarádky :-)
Marie Foltýnová
5.11.2018 17:12
Právě jsem dokrájela dýni a dala do vody s kyselinou citronovou.Zítra kyselou vodu sleju,dám tam novou,čirou,cukr,okrájený citron bez kůry,hřebíčky a vařím až zesklovatí.Nakonec přidám ananasový kompot na kostičky,nechám převařit a plním do sklenic.Dýńový kompot miluji.
Růžena Antlová
15.11.2016 14:39
právě jsem dýni také dělala měla jsem dva druhy dýně pomerančovou a indiánskou tu jsem si vypěstovala letos prvně a schovala si semena ta je moc dobrá já místo aroma přidávám ananasový 100 procentní džus
Jaroslava Korpášová
14.11.2016 08:25
Jé, Lenčin výborný dýňový kompot, snad mi alespoň jedna sklínka zbyde do doby, než se opět uvidíme. Je to opravdu lahoda, mohu s čistým svědomím doporučit všem, kteří ještě nějakou tu nezpracovanou dýni doma mají. Za mne 5*
Helenka Vambleki
13.11.2016 22:40
Šmankote, už dva dny tady blbnu s dýní drobečkem, co ho neubývá a otevřu íčko a dýně!!! Nebo se mi to jen zdá a vidím ty dýně všude jenom já????????
Hana Rypáčková
13.11.2016 20:41
Když byly děti , dělala jsem spoustu kompotů z ovoce.I takový z dýně ananasoý či pomerančový s citronem.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.11.2016 08:52
Kompot musí být asi velmi dobrý už podle ingrediencí. Zkusím si ho udělat, dík za recept.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci