FOTO: autor
Maléry a já. A vy!
22. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
25.11.2016 16:48
Zatím díky za komentáře. Vše by mělo fungovat, můžete jít i přímo na www.malery.cz . Objednávky bereme, potřebujeme před vánoci prodávat. Hlavně se ale nespokojte s tím, co čtete, knížka je určitě mnohem lepší. :-)
Jitka Prušová
24.11.2016 23:46
Když je ti nejhůř, pomoz druhým- to rozhodně funguje!
Prošla jsem si pár týdnů dozadu protivný období - starosti, stresy a dilemata a už jsem měla sama sebe plný zuby, jak se v tom plácám a nejsem schopna s tím nic udělat. Kráčím ulicí , hlavě mi zase šrotuje už ta obehraná chmurná písnička co nemá konce, před OD míjím člověka na vozíku, registruju, že mu chybí noha. Vracím se k němu. "Nepotřebujete peníze?" Tak jsem ho překvapila, že nebyl schopen reakce a jen na mne zíral. Vrazila jsem mu bez dalšich slov 200,-, Kč , nečekala na díky a pokračovala v chůzi- a všechno ze mne najednou spadlo, byla jsem z tý depky venku.
Helena Lepková
23.11.2016 13:58
Omlouvám se, špatně jsem načetla počet hvězdiček, článek se mi moc líbil. Příště budu pečlivější.
Libor Farský
23.11.2016 13:05
Není to v pořádku, viz třeba hned na této stránce vlevo dole. Nemůže to nějak souviset s výpadkem Google?
Zuzana Pivcová
23.11.2016 07:15
Mně se ukázalo to, o čem píše Libor. Když jsem ale odmazala nějaké záhadné číslice na konci a zůstala normální mailová adresa, napsala jsem na ni a mail odešel. Takže doufám, že jsem tím udělala objednávku. :-))
Libor Farský
23.11.2016 06:49
Dobrý den. Dovoluji si Vás upozornit, že adresa, která se leckde opakuje : objednavky@malery.cz nefunguje. Hlásí to, že výchozí klient není správně nainstalován.
Alena Vávrová
22.11.2016 21:51
Nedávno jsem se tu někde zmínila, že jsem si knížku již půjčila v knihovně a moc jsem se nasmála. A taky jsem synovi-kuřákovi přečetla, jak se dá "volním" způsobem přestat ze dne na den kouřit. No a že jsem tam viděla i dost podobností čistě náhodných se svými maléry, je nasnadě.
Zuzana Pivcová
22.11.2016 19:00
Vzhledem k tomu, že jsem bývala tak trochu Kalamity Jane a navíc jsem se pohybovala hodně mezi lidmi, z toho dost muži, a tak jsem leccos vyposlechla, bude se mi Vaše kniha asi líbit. :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci