Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.11.2016 05:43
Také bych do 2 rodin potřebovala "něco"=celkově - k doplnění dárků. Odvážila jsem se vymyslet sošku typického = českého Ježíška. Různých figurek - andílků, zvířátek apod. je všude plno, ale malé jezulátko se nenajde. (Dříve i nyní převažují "dědkové" = Mráz / Santa.. ale ať si je nechají!)
Zdenka Jírová
26.11.2016 00:00
To by bylo pořádné " Fo- pa". Snad by to snacha omluvila.
Alena Vávrová
25.11.2016 23:24
Hani, fajn, konec dobrý, všechno dobré. Moc hezky napsáno, jako vždy. Dneska jsem na jarmarku taky koupila andělíčka. Keramického - sestra sice tvrdí, že už je nesbírá a nemá je kam dávat, ale mají s námi pořád nějakou práci, tak raději víc, než míň :-)).
Hana Šimková
25.11.2016 21:23
Díky Zuzanko a Danuško teď už je to jenom úsměvné.
Lidmila Nejedlá
25.11.2016 21:22
Hanko, vždycky mě pobavíte.
Jana Šenbergerová
25.11.2016 20:55
Jak málo stačí k radosti i k průšvihu! Nakonec jste měla štěstí. Mě vaše příhoda připomněla, jak mi kdysi manžel dal k narozeninám krásnou mramorovou vázu. Hřbitovní. Na můj udivený pohled reagoval slovy: "Něco není v pořádku? Vždyť se ti líbila." Váza je se mnou pořád.
Elena Valeriánová
25.11.2016 20:27
Uf!
Hana Šimková
25.11.2016 20:11
No, nevím paní Naděždo, ale ani já bych nechtěla dostat svítilnu na hrob. Vyříkat si nemám co, všechno je v pořádku. Byl to můj přešlap, , ale dobře to dopadlo a tak už není co řešit.
Naděžda Špásová
25.11.2016 19:13
Hanko, možná, když se vyhnete svíčkám a věnečkům, předejdete problému. Nevím, jaký vztah mezi sebou máte, ale bát se, že by vás příště nepozvali není vůbec dobré. Nepomohlo by si to s nimi vyříkat? Ale to musíte vědět nejlépe vy sama..
Zuzana Pivcová
25.11.2016 17:01
Jak vidíš, tak se všechno pěkně seřadilo tak, aby k nějakému "trapasu" nedošlo. Proto věřím, že budete mít pěkné společné vánoce. Když Tě sami pozvali, tak asi věděli, proč. Někdy je jen potřeba udělat ten první krok. Buď v pohodě.
Načíst starší příspěvky