Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Seitlová
27.11.2016 14:37
Pěkný článek k zasmání.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.11.2016 13:55
My se snachou občas rády škádlíme ale já bych lepší snachu asi nenašla. je to skvělá matka mých vnuků, syn o ní říká, že je to žena s velkým"ž". Ona prostě miluje Vánoce, umí náš domeček hezky vyzdobit a hlavně umí vytvořit báječný domov. Můj syn je celý den v práci a jak říká rád se vrací do útulného domova.Snacha je usměvavá, hezká a mohu se na ni ve všem spolehnout. Žijeme všichni společně v jednom domě, ale v samostatných bytech. Když jsem na cestách, tak se mi postará o kočičáky a já zase třeba o rybičky v akvárku.A tak asi lampičku jí nekoupím.
27.11.2016 13:55
My se snachou občas rády škádlíme ale já bych lepší snachu asi nenašla. je to skvělá matka mých vnuků, syn o ní říká, že je to žena s velkým"ž". Ona prostě miluje Vánoce, umí náš domeček hezky vyzdobit a hlavně umí vytvořit báječný domov. Můj syn je celý den v práci a jak říká rád se vrací do útulného domova.Snacha je usměvavá, hezká a mohu se na ni ve všem spolehnout. Žijeme všichni společně v jednom domě, ale v samostatných bytech. Když jsem na cestách, tak se mi postará o kočičáky a já zase třeba o rybičky v akvárku.A tak asi lampičku jí nekoupím.
Hana Šimková
27.11.2016 09:32
Tady se ale vůbec nic ošklivého o snachách nepíše.I já jsem chtěla udělat snaše radost hezkou lampičkou.Tak jsem si myslela, že je to trochu pro zasmání, jak člověk někdy blbne a ono se to trochu zvrtává, To vůbec nechápu.
Jana Slavíková
26.11.2016 23:12
Máte pravdu, se snachami to leckdy není lehké, ale snažit se je doběhnout barvami vánoční výzdoby? Jen jestli místo trauma jí není tchýně k smíchu. Možná jsme se
i ke svým synům představovaly jiné (a zajisté lepší) partnerky, ale jsou to matky našich vnuků, tak bychom je měly brát jaké jsou.
Hana Šimková
26.11.2016 16:09
Jarmilko, někdy to není se snachama lehké.
26.11.2016 14:46
Moc hezké Haničko, ještě nemám dárek pro snachu - že bych koupila lampičku? Ona by to asi nepoznala, má tak nazdobený byt plyšovými medvídky, veverkou vše v bílé barvě, svícínky, prostě když si otevřu film o amerických Vánocích tak u ní je to stejné. letos jsem jí doběhla, mám vše do růžové a zlaté barvy a ona je pořád u červenozlato zelené. Už ted z toho má trauma.
Naděžda Špásová
26.11.2016 10:39
Hanko, nechtěla jsem vám kecat do soukromí. Napsala jste, že vaše vztahy nejsou zrovna vzorné. Když je všechno OK, tak sorry.
Hana Rypáčková
26.11.2016 09:26
To tě ochránil ten smíšek andílek. Určitě ti pomůže s urovnáním i vztahů. Tak hezké svátky u Lipna. Užij si to a na procházkách tu krásu kolem jezera nafoť.Zase s vtipem Hani, pěkně se to čte...
Růžena Antlová
26.11.2016 08:59
Díky za článek i já mám díky němu úsměv na tváři jak tem andílek na fotce
Načíst starší příspěvky