Ilustrační foto: archiv autorky
Život stromů aneb s kovbojkou do lesa
28. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Nosková
28.11.2016 14:01
Povídání o stromech zaujalo a moc se mi líbilo.Chtěla jsem dát pět hvězdiček,ale článek jsem četla v mobilu,zavadila jsem o display a místo pěti tam skočily pouze tři.Omlouvám se a dodatečně posílám *****.
Jana Šenbergerová
28.11.2016 14:00
Jakékoliv stromy mohu kdykoliv, kdekoliv a za každého počasí. Vánoční čas je pro mě něčím jako honem na stromy. Když už musí zaplatit svým životem za naše zvyklosti, aspoň se z nich raduji. Z vánočního stromku stejně jako z čehokoliv jiného, co je ze dřeva vyrobeno. Pokud bychom byli schopni žít bez nich, asi by náš život vypadal úplně jinak. Jsme s nimi spjati mnohem víc, než si dovedeme představit. Také bych dala přednost stromům před kovboji.
Eva Krausová
28.11.2016 13:53
Karle, tak to jste asi měl štěstí, že Vám buk i dub vydržel tak dlouho v květináči. Poznatky mám z uvedené knihy. Zuzko, já také spoustu věcí neznala, dala mi je kniha. Jarko, klobouk je to spíš na podzim a zimu, mám ho až z Českého Krumlova, měla ho i mamka. Titulní fotku jsem dnes Jiřko změnila já sama. Využila jsem i času adventního a stromy ozdobila srdcem, které jsem si přivezla až z Prahy ze zajímavého obchůdku na Václaváku. Dostala jej i "chůvička" Meginky Vlasta, protože má velké srdíčko.
Karel Boháček
28.11.2016 12:40
Měl jsem 5 let buka a 8 let.duba v květináči - rostly v pohodě- nakonec jsem jim dal volnost do volné půdy na skalce.
Zuzana Pivcová
28.11.2016 11:59
To je krásná analýza, jejich charakteristika a Vaše vyznání lásky k nim. Stromy jako živé bytosti vnímám, ale spoustu zde řečených věcí jsem nevěděla. Moc děkuji!
Jaroslava Handlová
28.11.2016 11:06
Les pro mne znamená skutečný poklad. Jsem ráda, že si ho můžeme dosytosti užívat a podléhat jeho náladám. Líbí se mi, jak poeticky jste toto bohatství popsala. Mne by nikdy nenapadlo jít do lesa s červeným kloboukem. A přece zde se mi opravdu líbí, je krásný a sluší Vám, a uměleckým ztvárněním vlastně i stromům.
Hana Šimková
28.11.2016 10:25
Moc hezké povídání o stromech. Mám je ráda. Čekala jsem fotografie stromů a na fotkách jste jenom Vy Evičko a ještě ty fotky jsou skoro stejné.
Karel Boháček
28.11.2016 10:07
Hezké vyznání, lépe bych to nepopsal. Les je též můj druhý život.
--------------------
Evi , postačí příště pár fotek - sluší Ti to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci