FOTO: Alena Tollarová
Zážitek roku 2016: Mé oblíbené místo od jara do zimy
25. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
26.12.2016 08:32
Opět krásně,čtivě napsaný článek a moc hezké fotky.Ty víš,že všechny tvé fotky obdivuji jelikož vyfotíš to,čeho si druhý ani nevšimne.Ale tvá Poslední červencová je nádherná,doufám,že se dostala do kalendáře.
Anna Potůčková
25.12.2016 19:25
Krásné povídání o jednom z míst naší drahé vlasti. Každý asi máme taková místa. Pro mně je takovým místem, kde odevzdám své radosti, starosti a někdy i trápení sv. Hostýn, kde ale jezdím jen na jaře či na podzim - tehdy, když není moc horko, které špatně snáším
Marie Magdalena Klosová
25.12.2016 19:19
Milá Ali, je to moc pěkné. Místo,povídání, fotky. Přeji Ti do nového roku krásné okamžiky a prožitky.mm
Alena Vávrová
25.12.2016 18:17
Alenko, nedostává se mi slov, ani hvězdiček a něco mi to vééélmi připomíná...je to překrásné místo a fotky z něj a jeho okolí jsou nádherné. Díky, že ses podělila!!
Zuzana Pivcová
25.12.2016 18:10
Takhle nějak bych si představila líčení z klasické literatury, že někdo na některém místě stanul v tichém zadumání. je to místo energeticky velmi pozitivní. Kdo hledá, najde, a Ty hledat a všímat si umíš.
Anna Čípová
25.12.2016 17:29
Alenko, souhlasím s tebou, že teprve v důchodu máme čas a prostor si vychutnávat krásy kolem nás. A přes hledáček fotoaparátu si všímáme takových maličkostí, které jsme v produktivním věku ani nevnímaly. A jako vždy článek i fotky za pět hvězdiček.
Elena Valeriánová
25.12.2016 15:56
Tu kapličku znám z Tvých fotografií, kouzelné a velmi fotogenické místo. Čekala jsem, že tam budeš mít i tu kojící matku. Krásně si to tam na svých toulkách užívej a pro nás dál pořizuj krásné fotečky, třeba takové jako je Poslední červencová.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci