FOTO: autor
Poslušně hlásím, že jsem opět zde!
25. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Huspek
27.12.2016 19:31
Děkuji ještě jednou za povzbuzující příspěvky. Dalo by se toho stihnout ještě o něco víc - jeden můj kamarád říká: když si člověk myslí, že už nemůže, tak vždycky ještě trochu může - ale musel bych občas překonat lenost... víc psát bych určitě měl a snad se k tomu dokopu.
Zatím mám problém se zobrazením galerie obrázků. Nahrál jsem předvánoční procházku kolem Loučimi, obrázky jsem popsal a vůbec nemám ponětí, kde a jestli vůbec se to ukázalo?
Lidmila Nejedlá
27.12.2016 10:23
Pane Zdeňku, pohyb, manuální práce a duchovní činnost, to je ta správná životní filozofie, která Vám dala neskutečnou sílu a vytrvalost. Žijete naplno a já Vás obdivuji!
Jana Šenbergerová
26.12.2016 19:55
I já mám z vašeho "hlášení" radost a nestačím se divit, co všechno jste v uplynulém roce stihl. Chyběl jste tu.
Alena Tollarová
26.12.2016 19:09
Tak tomu říkám porce, jak práce, tak zábavy, kterou pro Vás určitě představuje jízda na kole spojená s fotografováním. Kéž by takových aktivních chlapů bylo víc, moc Vám fandím.
Alena Vávrová
26.12.2016 16:56
Zdendo, chyběl jste a nebylo vás dlouho vidět ani na iDnes a na www...Loučimi jsem nevzpomněla. Ale byl jste dobře zaúkolovaný.
Eva Balúchová
26.12.2016 08:42
Jsem ráda,že jste opět zpět.Souhlasím se Zuzkou,mladí dost naříkají,běhají po doktorech a řeší všechno chemií.Ale tělo je stvořeno pro pohyb a vy to víte.Já jsem jen pěší turista,takže kilometrů mám v nohách mnohem míň,ale jsem za to,že můžu chodit vděčná.Na VU3V už jenom letní semestr a máme promoci.
Zdeněk Huspek
25.12.2016 18:20
Źdravím všechny íčkaře a děkuji za komenty a přání. Fotografie dodám časem, hlavní moje galerie je na Zonerama https://www.zonerama.com/Zdenekh/308670
kde jsou všechny fotocesty popsané. Další várka fotografií, dokumentující život ve vesničce v záhlaví tohoto článku je na www.loucim.cz.
Zuzana Pivcová
25.12.2016 18:15
To jste tedy borec. A já mám v práci mužské mladší kolegy, pro které se staly samozřejmostí návštěvy lékařů a polykání prášků. Hlavně se moc nehýbou, přibírají na váze a baví se o nemocech. A každý, kdo se nechová stejně, jim připadá výstřední .
Anna Čípová
25.12.2016 17:56
Pane Zdeňku, co vy všechno nestihnete. Na všechny aktivity vám přeji pevné zdraví a dostatek elánu. Škoda, že jste nepřiložil z vašich cest fotografie. Tak snad příště.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci