FOTO: autor
Jedináček i v roce 2017
29. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
2.1.2017 09:00
Lubomíre,, těšila jsem se, že si dnes konečně Vaši (a Zuzaninu) písničku přehraji, avšak z počítače s internetem, který není můj, jsem si mohla prohlédnout jen obrázky - beze zvuku. Tak zatím jenom vzpomínám na premiéru písně ve Vašem recitálu a doufám, že se brzy dostanu k jinému počítači - a nebo mi tady příště někdo poradí nějaké kouzelné slůvko...
Jiří Libánský
31.12.2016 01:29
Opravdu, jak Zuzana napsala, tenhle obzvlášť. Moc se mi to líbí. Stoprocentně až mi dorazí objednané ukulele a budu trochu umět na něj hrát, bude to jedna z prvních písniček, které se budu snažit naučit. Co tomu říkáš Zuzano, není to výzva?
Eva Krausová
30.12.2016 09:25
Tak toho svého jedináčka - život milujme, je tu jen pro nás přece... Díky Lubomíre a Zuzko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci