Ilustrační foto: Elena Valeriánová
Poslední dobrý skutek
1. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
4.1.2017 21:29
Lidmilko , nádherný článeček a Tvé dobré srdíčko ! Promiň nepodařilo se mi 5***** Já už to asi nebudu zkoušet . Už jsem to zkazila podruhé . Květinka
Lenka Hudečková
3.1.2017 07:54
Lidmilko, jsi super, moc chválím Tvůj počin a poslední dobrý skutek za rok 2016....
Marcela Broumová
2.1.2017 10:49
Lidmilko, chci být jako ty! Tady jsem navíc překvapená, že labuť může mít zápal plic a brát atb. Frajeři jsou i záchranáři.
Lidmila Nejedlá
2.1.2017 10:21
Vážení přátelé, děkuji za komentáře. Jsme všichni stejní milovníci zvířat a to mě těší. Děkuji za tak krásná slova.
Anna Čípová
2.1.2017 07:05
Krásný příběh, snad bude mít i dobrý konec. I vy, paní Lidmilko, buďte šťastná.
Dagmar Bartušková
2.1.2017 03:52
Lydie, musel to být určitě dobrý pocit, pomoci takto bezmocné labuťce. Doufejme, že se uzdraví.
Zdenka Jírová
2.1.2017 01:00
Také máme v našem parku každým rokem labutě. O jejich životních příbězích jsem už psala naposlady v článku Jak to chodí u labutí. Dotyčná rodinka je tam stále, ale 2 členové jí ubyli: jedno mládě z nám blíže neznámého důvodu od sebe vyhnaly na druhý, menší rybník a zpět ho nepustil.Druhé mládě už pravděpodobně odletělo jinam. Ten odstrkánek tam byl sám, až před Vánocemi u něj přistála cizí, samotná labuť a zůstala s ním, Bohužel, právě byly první mrazíky a ony zamrzly. měly poraněné nohy, od střepin ledu, ale to mládě už bylo velmi unavené. Naštěstí to uviděla paní Kollinová, která tam chodívá na procházku s pejskem, a zavolala s pomocí další paní pomoc u městské policie a ti zavolali hasiče. Ptáci byl odloveni a odvezeni k veterináři a pak by měli být převezeny do útulku pro divoké ptáky do Chomutova do zooparku.Oddechly jsme si, že to snad nakonec dobře dopadlo. Včera jsem tam šla nasypat labutím a moři divokých kachen zbytky chleba, na který se hladově vrhly.
Jana Šenbergerová
1.1.2017 18:55
Lidmilko, tobě děkuji a labuti držím pěsti. Věřím tomu, že kdo pomáhá, nezůstane bez pomoci, když ji sám potřebuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci