Ilustrační foto: pixabay.com
Jak stárnout ve zdraví?
21. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lýdie Dedíková
5.3.2017 15:28
Já se snažím, abych byla fit. Do měst chodím po svých, to je asi tak tři kilometry. Doma si lehce cvičím. A navíc, když pozoruji svou kamarádku, která je o 6 let starší, nechci tak dopadnout. Čtu knížky, luštím křížovky, chodím do divadla, baví mě kultura jako taková, navštěvuji zajímavé výstavy a různé akce. Prostě snažím se, dokud mi tak nějak zdraví slouží. Hlídám si svůj tlak a beru i prášky. Chodím k lékaři na kontrolu. Bohužel beru antidepresiva. Ale cítím se dobře. Jsem také Dobrým andělem, pomáhám kde se dá. :-) To mě drží a motivuje :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
23.1.2017 08:26
Zásady "desatera" by už měly patřit k obecným znalostem seniorů. Bohužel však u "natvrdlosti" mnohých nepomůže ani jejich opakování (mluvení do pařezů).
Eva Mužíková
22.1.2017 21:20
Tak nějak proplouvám.... Jím tućné i libové, većer mlsám čokoládu, hodně toho denně našlapu, srdce, zuby, oči a jiné důležité orgány pravidelně zkoumají odborníci, netrpím depresemi, vyhýbám se škarohlídům...... tak snad mi to -" proplouvání životem " ještě pár let vydrží.
Lidmila Nejedlá
22.1.2017 19:54
Nepozoruji se, vím, že bych měla. Tělo si řekne. Od doby, co znám i60, nemá deprese šanci.
Jana Šenbergerová
22.1.2017 16:51
1. snažím se
2. věnuji
3. můj celoživotní problém
4. ta mi určitě nehrozí
5. mám
6. kdo se nebrání lásce, nemusí se potýkat s cukrovkou
7. to bohužel souvisí i s pitným režimem
8. snažím se
9. ani náhodou
10. mám jich tak akorát, ale stejně nestíhám
Jinak je to ovšem téma na dlouhou a bouřlivou debatu. :-)
Zuzana Pivcová
21.1.2017 19:11
To desatero je sice velmi pozitivní a poučné, ale už každý jednotlivý bod by stál za samostatný výukový kurs. Vše je složitější, kombinované a něčím dalším podmíněné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci