FOTO: autorka
Vrba, část 3
30. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Kačka Černíčková
14.2.2017 20:29
Měla jsem to štěstí, že jsem nemusela čekat, neboť všechny díly již byly zveřejněné a četla jsem je jedním dechem bez přestávky. Moc pěkně napsané, neotřelé a čtivé. Já osobně jsem si tedy přála pro Bělu šťastný konec, i když ten, který nastal, je více reálný...více ze života. I tak jsem zažila zcela reálné zklamání z Tondy, když přiznal, že vše prohrál a je v dluzích a mrzelo mě, že se Běla utvrdila v tom, že už je pozdě na lásku.
Soňa Prachfeldová
1.2.2017 18:56
Moc hezky čtivé , kolik žen už naletělo - za kousek štěstí -slepě věří .
Eva Mužíková
31.1.2017 20:30
Elen, škoda takového talentu, měla by jsi přidat ještě pár kousek....super **********
Eva Balúchová
31.1.2017 08:26
Měli bychom být vděčni za každou prožitou hezkou chvilku.A těch hrdinka pár měla a my při čtení taky.Přiznám se,že jsem podobný konec čekala.Že jsi dobrá fotografka už jsme věděli,teď jsme zjistili,že umíš i psát.
Lidmila Nejedlá
31.1.2017 00:35
Elen, tušila jsem nějakou zradu, která číhá na seniorku. Díky náhodě nepodlehla své naivitě. Hezky napsaný příběh a vůbec není odtažitý od skutečného života a navíc je varující.
Libuše Křapová
30.1.2017 22:52
Dobře a čtivě jsi to napsala, Eleno. Vůbec jsi se nemusela bát, že zde čekáme jen happy andy. Protože pohádky jsou pro děti a a my si jimi jen krátíme chvíle. Opravdový život je někdy krutý.
Alena Tollarová
30.1.2017 22:35
Eleno, něco mi říkalo, že to nebude šťastný konec a mé znepokojení vývojem ve 2. díle se naplnilo. Napsala jsi příběh o tom, jak to v životě chodí. Není to vždycky pohádka. Tak snad příště?
Libor Farský
30.1.2017 20:47
Elenko, zdraví Tě Vrba 4. Poznáš mě podle toho, jak blbě u řeky čumím na ptáky. ♥
Marie Foltýnová
30.1.2017 20:15
Tak Elen,dočtená i poslední část povídání.Dobře se to četlo a je na tom kus pravdy.Moje netová kamarádka,naletěla na seznámení po netu a přišla o všechny úspory i o zdraví.Ještě,že si nechala svůj byt.Jinak by z ní byl bezdomovec.Varovala jsem ji,ale neposlechla.Je mi jí líto.Ani ne jde o ty peníze,ale o to zdraví.To už ji nikdy nikdo nevrátí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci