FOTO: autorka
Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík
11. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
11.2.2017 20:49
Děkuji vám lidičky, za ta milá slovíčka. Vyznání jsem psala pro vás, i pro mého Bertíčka. :))))))))
Eva Balúchová
11.2.2017 20:46
Evi,jsem moc ráda,že jsi přispěla svojí "troškou do mlýna".Moc hezky napsaný článek a já souhlasím úplně se vším co napsala v prvním příspěvku Jarmila.
Hana Rypáčková
11.2.2017 19:39
Láska je láska, když chodí babky s pejskama.... A pejsci s babkama.... Že jsi taková paťanda, tak si to dovolím... :-)
Vážně jste vy dva yýjimeční...
Elena Valeriánová
11.2.2017 19:05
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Bertíci milí, já brečím jak želva. Evičko, ty naše srdíčko, ne tak smutně.
Danuše Onderková
11.2.2017 18:35
Evi, moc pěkné a dojemné. Musela jsem to číst na etapy, protože se mi občas zamlžili oči. Jsem ráda, že jsem tě i Bertíka poznala osobně a věřím ve tvé vítězství. Zasloužíš si ho.
Soňa Prachfeldová
11.2.2017 18:23
Jsi dobrý člověk Bertíčku a zasloužíš si tolik psí lásky - pro mě jste nezapomenutelná krásná dvojka !
Eva Komínová
11.2.2017 15:48
Paní Evo, tohle dostane snad každého pejskaře. Mě taky, protože s pejsky žiju už řadu let a ti, co už odešli jsou stále s námi i když jen ve vzpomínkách. Je pravdou, že já trochu hřeším na to, že s námi v domečku bydlí dcera a to je určitá záruka, že pokud bychom já a manžel odešli dříve než naši čtyřnozí miláčci, bude o ně postaráno. Ale tím, že mám velkého psa, který je zvyklý na určitý režim hlavně procházek, jsem donucena jej dodržovat. Jít ven za každého počasí, i když se nechce a někdy i klouby bolí. Věřím, že tím se udržuju fit. A protože zatím nemám vnoučata, je to zároveň i zdroj mé radosti a potěšení a peněz za veterináře ani za jídlo nelituji.
Marie Seitlová
11.2.2017 15:44
Krásné, krásná fotka. Tohle je souznění duší, lidské a zvířecí. Pes je nejlepší přítel člověka a vy dva to dokazujete. Jsem ráda, že jsem Evu i Bertíka poznala
Libuše Křapová
11.2.2017 15:41
Jste moc krásná dvojka, Evčo. Nejen esteticky, ale i láskou :-) Vzájemnou i tou, kterou dokážete rozdávat :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci