Ilustrační foto: Ilona Kolářová
Hrátky s češtinou - ptáci
26. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
26.2.2017 17:41
No jasně-na ptáky jsme krátký........SEŠ DOBRÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!******
Anna Potůčková
26.2.2017 15:56
Opět veledílo. Má také svého oblíbeného ptáčka. Je jím Moravský vrabec se zelím knedlíkem :-)
Hana Rypáčková
26.2.2017 15:39
Kdo by z toho nepípal? Já miluji ptáčka Králíčka - peříčko z králíčka? Z Králíčka. To ale asi spíš pan Králík...
Dagmar Bartušková
26.2.2017 13:12
Červenko, teď to tady čtu a moc mě to baví. Dodala bych Ti do te obrovské klece ještě moudivláčka lužního. Jako dítko jsem si myslela, že je to nějaký malý vláček. A ještě přidám luňáka červeného. K dalším jménům Sejček a Luňáček. A což takhle vybrabčit... Pokračuj dál.
Lidmila Nejedlá
26.2.2017 11:12
To je tedy poema! Zapomněla jsi: Zapni si poklopec, ať ti neuletí vrabec.
Naděžda Špásová
26.2.2017 10:56
Tak jsem to dala až dokonce. Vidíš a ani jsem se tam nenašla. Jmenovala jsem se za svobodna Sýkorová. Helo, máš můj obdiv, na tohle bych neměla trpělivost. Jsi hvězda íčka, fakt. *****
Eva Balúchová
26.2.2017 09:08
Helenko,jen jsem článek přeběhla,ohvězdičkovala(zasloužila by sis dvojnásobek,ale neumím to) a přečtu si ho celý odpoledne u kafíčka.
Zuzana Pivcová
26.2.2017 08:28
Helenko, toto je zcela mimořádné. Takže ne, jak se zpívá "Na ptáky jsme krátký", na Tebe jsem krátká!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci