Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
26.2.2017 19:41
Evči, zjistila jsem, že toho o Tobě vím opravdu málo. Ale ve všech Tebou popsaných činostech si Tě dovedu představit. Tak ať Ti tvoje pracovní aktivita vydrží ještě dlouhá léta. Bertice
Eva Balúchová
26.2.2017 19:41
Moc vám všem děkuji za krásné příspěvky.Z počátku jsem nehledala brigády kvůli přívydělku.Chtěla jsem zkusit práce,které jsem ještě nedělala,být v kontaktu s lidma a být užitečná.Byli jsme na všechno s manželem dva a žili jsme si spokojeně.Od listopadu jsem sama,tak se učím nově hospodařit a věřím,že mě brigáda pomůže zvládnout všechny výlety,které mám letos v plánu.
Zuzana Pivcová
26.2.2017 19:31
Evo, jak jsem Tě měla možnost poznat, vím, že jsi žena charakterní, pracovitá, silná, nedáš se zlomit. Velice Ti fandím a Tvůj článek svědčí o Tvé osobnosti.
Alena Tollarová
26.2.2017 19:22
Evo, Ty jsi ženská do nepohody a už jsem Ti říkala, že si Tě živě představuji v obchodě, jak nabízíš zboží. Ale stejně tak si Tě dovedu představit ve všech činnostech, o kterých jsi se v článku zmínila. Jen si tu šatnu hýčkej, ať zase můžeš dorazit. Třeba na bublinkovou párty ...
Anna Čípová
26.2.2017 18:17
Evi, tolik profesí vyzkoušet v důchodu je obdivuhodné. Ať zdraví umožní cestování do Brna na brigádu co nejdéle.
Marie Novotná
26.2.2017 16:19
Jsi šikulka.Celoživotně jsem dělnická a omezeně pokračuji i v důchodu.Úplně to chápu.
Hana Rypáčková
26.2.2017 15:15
Tak Evo, ty si umíš vybrat. To bych možná zvládla i já...
Elena Valeriánová
26.2.2017 12:40
Evi, jsi obdivuhodná. Tu poslední brigádu bych taky brala. S kamarádkou jsme si to tak plánovali, protože její maminka a teta u nás v kině uváděly. Ale po Sametu u nás kino zavřeli.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.2.2017 11:43
Dodatek: Evi Bal. - "BUBLI, BUBLI - FUK,FUK" - až se oteplí, třeba zopakujeme? Bude možno rozšířit - otvírá se Werichova vila na Kampě - budou konány i další akce.
Lidmila Nejedlá
26.2.2017 10:56
Člověk má v životě vše vyzkoušet - říká se, a ten, kdo je pracovitý, zkouší různé profese i v důchodovém věku. Já to chválím.
Načíst starší příspěvky