Sváteční chvíle všedního dne
15. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
16.8.2012 12:58
Celý život je naladěn do těch svátečních chvilek a bohužel i do těch smutných je na každém z nás jak se s tím popereme.Pro mne sváteční chvilka byla vždy ta nedělní v dětství .To si maminka vždy oblíkla sváteční nedělní zástěru a každou neděli pekla piškot na to jsem se vždy těšívala.
Jarmila Peerová
16.8.2012 11:47
Jituško,pátek nebo svátek,jaro či zima,ať v tom nenajdeš rozdílu a vždy máš sama v sobě kus pohody sváteční...důvod se přece vždycky najde....
Jitka Chodorová
15.8.2012 20:25
Myslím,že můžu napsat,přátelé děkuji vám za všechno,
s takovou podporou lidskosti jsem se už dávno nesetkala,
ale věřím,že bude zase líp,musí být líp! Děkuji vám všem!
Jiří Libánský
15.8.2012 19:13
Přeji vám všem tolik svátečních okamžiků, že vám až zevšední. A krásný radostný život plný štěstí a lásky budete považovat za něco normálního a běžného.
Člověk se narodil, aby byl zdravý a šťastný. Když není, je něco špatně.
Nina Šachová
15.8.2012 18:20
NEDAT SE za žádných okolností, bojovat a věřit každičké naději, protože pak se vše v dobré obrátí. Nenechat se opanovat strachem, jak říká Zuzana, protože to pak ubírá moc energie a síly. Prožila jsem to a řekla jsem si: umřít nesmíš. A tak jsem tu. A jsem zdravá, šťastná a můžu si tu s Vámi hezky povídat. To je moje upřímná rada.
Zuzana Pivcová
15.8.2012 17:55
Oficiálně se opravdu rozlišují všední dny a svátky, navíc jsou ještě státní a soukromé svátky. Já si ale myslím, že celý náš život, který tady žijeme, je jeden velký svátek, se vším, co přináší, i odnímá. Pro mě není všední chvíle, každá chvíle je jedinečná a vzácná svou pomíjivostí. Tobě, Jíťo, držím všechny své čtyři kočičí pacičky! Mysli ne na to, co je, ale co bude. A nepřipusť si obavy a strach, i kdyby sis to měla odříkávat úplně dětsky.
Jitka Chodorová
15.8.2012 17:36
Tomu Nino rozumím,mám v současné době velké starosti a svátek je každá chvíle,která mi dá oddychnout,tak hodně štěstí všem,co tady se mnou tak krásně rozprávějí!
Nina Šachová
15.8.2012 16:36
Bude to znít jako klišé, ale pro mně jsou sváteční a vzácné všechny dny již dva roky, od doby kdy jsem dostala od kohosi shůry druhou šanci na život. A tak si ho řádně užívám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci