FOTO: autor
Místo mého srdce: Štěchovice, Masečín
20. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
22.3.2017 09:20
Váš malý ráj, a nemyslím tím Vaší hezkou vilku, je kouzelný. Je plno krásných míst v naší kouzelné zemičce a Štěchovice budou jedním z nich. Moc se mi líbí fotka s kostelem.
Naděžda Špásová
21.3.2017 15:18
Karle, máte to tam moc hezké a váš "malý ráj" by se mi taky líbil. Myslím, že štěchovický poklad jste už našel.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.3.2017 08:04
Já jsem ve Štěchovicích našla poklad - je to můj partner a myslím že mi už zůstane do konce života.
Lenka Hudečková
21.3.2017 07:28
Hezké povídání o Štěchovicích, které proslavil hlavně asi údajný poklad :-)
Jana Šenbergerová
20.3.2017 15:45
Štěchovice mám v povědomí jen díky Štěchovické přehradě a pokladu. jinak jsem o nich moc neslyšela ani nevěděla. Díky za přiblížení mně neznámého koutu naší země.
Hana Rypáčková
20.3.2017 12:14
Nedivím se, já zase prožívala prázdniny pod Medníkem v Pikovicích na chatě. I můj rajón..
Zuzana Pivcová
20.3.2017 11:53
Díky tomu, že jsem pracovala léta ve vojenském archivu, vždy se mi v souvislosti se Štěchovicemi okamžitě vybaví pojem "štěchovický poklad". Ale dnešní Štěchovice a celý kraj mají naštěstí své kouzlo v něčem úplně jiném než ve válečné historii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci