Hana Čadová
15.5.2017 19:45
Když jsem chodila do práce, sukně, halenka byla nutností. Kalhoty pouze černé. Nyní také ráda obléknu sukénku. Někdy jsou kalhoty pohodlnější.
Marie Magdalena Klosová
13.5.2017 19:14
Posledních deset,možná i více let, si doplňuji šatník výhradně kalhotami.V létě ovšem nepohrdnu šatičkami,či dlouhou širokou sukní.Za "většího mlada" :) jsem měla ráda dlouhé,spíše široké a rozšířené sukně,posléze i užší, ale vždy řešené originálním způsobem.Nemám ráda uniformitu,a tak i kalhoty jsou různých šířek,délek a barev. V kalhotách se dnes cítím lépe a snad i "přitažlivěji" ? :) mm
Zuzana Pivcová
11.5.2017 12:15
U mě to bylo jako na houpačce. V pubertě a postpubertě příliš hubené nohy, které jsem schovávala do kalhot. S nástupem minisukní a malým nárůstem váhy a tím i vylepšením nohou jsem měla sukně ráda, obojí, i džíny, byla jsem takový typ mezi dámou a vandrákem. :-D Po úrazu pravého bérce v říjnu 1996 jsem ztratila k sukním důvěru. Od té doby chodím vlastně jen v kalhotách. Ale uznávám, že sukně k ženám patří a že se mužům líbí.
Eva Mužíková
10.5.2017 23:22
Já jsem do práce oblečeni střídala. Sukně pro práci v kanceláři, kalhoty při přímé výchovné činnosti. Dnes upřednostňuji kalhoty, jsou pro moje aktivity praktické. Sukně mám všehovšudy asi tři " parádní", tři letní. Vystačí mi . Přiznám se, že když ve městě potkám ženu v sukni a když má hezké nohy, i já se otočím.
Alena Tollarová
10.5.2017 19:59
Je pravda, že většinou nosím kalhoty. Ale sukni nebo šaty vůbec neodmítám a když mám chuť, tak je ráda s kalhotami vystřídám. A mám radost, že u článku jsou známé tváře.
Hana Rypáčková
10.5.2017 19:11
Podle příležitosti, cítím se dobře i v sukni. Já v mládí nosila hlavně sukně a šaty, maminka byla švadlena , šila a šila. Ve stáří víc kalhoty, nechodím do práce a jsem nejvíc v přírodě nebo na cestách.
Danuše Onderková
10.5.2017 15:35
Tak já jsem výhradně kalhotový typ. Už od dětství jsem šaty nesnášela a sukně jsem nosila z donucení. Dnes mám doma jedinou sukni, abych viděla jak vypadá :) , přestože ji neobléknu, ale kalhot mám velký výběr...
Naděžda Špásová
10.5.2017 14:19
Mám v šatníku vlastně všechno . V zaměstnání jsem sukni nosila hodně, teď mám jen pár kousků a to většinou letních. Šaty mám taky a kalhot mám nejvíc. Ráda nosím 3/4 kalhoty, pokud možno v pastelových barvách, prostě barvy. Chválím u článku fotky našich íčkařek.