Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Stejskalová
10.8.2017 15:55
Škoda že jsem to nevěděla dřív. Na bradavice je výborný. Snad bude fungovat i teď v srpnu. Koupený přípravky jsou fakt drahý a účinek mnohdy nula.
Iva Radová
14.5.2017 21:07
Díky za radu, je to zajímavé. Mám ale dotaz: když bych olej používala i pro psa a vetřela mu ho na břicho a boky, neublíží mu to, když si tu část těla olízne ( jedovatý vlaštovičník) ?
Elena Valeriánová
13.5.2017 20:45
Já taky děkuji za radu. Uvítala bych i další bylinkové rady. Zítra budu trhat vlaštovičník a nakládat. Už jsme měli každý jedno klíště a stačilo.
Soňa Prachfeldová
12.5.2017 21:28
Prima rada, zkusím. Prý se také může dát několik hřebíčků do Alpy, také působí
Marie Seitlová
12.5.2017 19:43
Díky za velmi zajímavou radu.
Jana Šenbergerová
12.5.2017 17:52
Na bradavice funguje vlaštovičník výborně, to mám vyzkoušené. Podaří-li se mi najít ho víc, vyrobím si i olej, jedno klíště už jsem letos "ulovila" v parku. Pangamin funguje dobře, ale mám problém s načasováním. Díky za dobrou radu.
Hana Rypáčková
12.5.2017 17:34
Znám ho jen na bradavice.A zrovna jsem ho likvidovala na zahradě, snad ještě najdu dostatečné množství. Sbírám je ze psa, nezakousnou se ,ale lezou na něj .Dnes mi jedna paní doporučovala voňavku. To by psa kleplo.
Jitka Hašková
12.5.2017 15:58
Dobrá rada. Vím, že čerstvý vlaštovičník funguje i na stařecké bradavice. Vyzkouším to i na ně. Je to snadněji uchovatelné.
Marie Ženatová
12.5.2017 13:32
Díky za dobré rady...
Jarmila Komberec Jakubcová
12.5.2017 13:22
Také se připojuji k poděkování za dobrou radu a zkusím si udělat. Myslíte, že by to fungovalo i na kocourka? Už jsem mu koupila dvě ampule a dala za krček a mám pocit, že už to zase vyprchává.
Načíst starší příspěvky