Foto: autorka
Nevšední zážitek - traverz
5. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
6.6.2017 13:35
Helo, jsi hvězda, dokázala jsi překonat strach a to se cení. Dostala jsi za to aspoň nějakou odměnu? To se patří. Hezké fotky.
Marie Seitlová
6.6.2017 07:59
Helo super, zvládla jsi to. Vím, že nemáš ráda výšky, jsi odvážná. O této akci nevím.
Hana Práglová
5.6.2017 22:48
Helo,skláním se!!! Já o tom přemýšlela celé dopoledne. Pak jsem si řekla "blázne,spočni,nech to těm mladším a jeď makat na zahradu!!!"" A tak se i stalo. Je fakt,že jsi ta mladší!! :) Je fajn,že sis užila....
Eva Mužíková
5.6.2017 17:43
Helčo, jak Tě tak pozoruji, nebudu se divit, až pošleš fotky a povídání o zážitcích ze seskoku na gumovém laně / neumím to pořádně napsat /.. Jsi zkrátka živel. Připomínáš mi svým sjezdem moji jízdu na bobové dráze.kdy mne přemluvil syn...
Zuzana Pivcová
5.6.2017 12:37
Helenko, jsi holka odvážná. Koukala jsem se na podobnou akci na Karlštejně. Ale já sama? Nevím, nevím. Leda možná, abych se taky ukázala před nějakým Miláčkem. :-D :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci