Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
3.7.2017 17:39
Už řadu let nejsem typ na dlouhé vlasy, ačkoliv jsem je měla celé dětství a většinu mládí a pak do padesátky a ještě trochu přes mikádo. Teď už to nebudu lámat přes koleno. Musí to být určitý typ ženy, aby jí i ve zralém věku dlouhé vlasy slušely, ale raději by si je asi měla nějak svázat, neříkám na uměleckou fotku. Ale to je opravdu každého pohled a každého názor. Jen si myslím, že mezi vybranými fotkami budou časové odstupy. Nebo jsou některé upravené, třebaže dáma úpravám neholduje.
Marie Ženatová
2.7.2017 17:02
Je to skutečně přirozeně krásná žena.
Já ve svém věku už téměř 71 let jsem si nikdy v životě nebarvila vlasy, ale před šedesátkou jsem si je ostříhala - ve vyšším věku se mi zamlouvají spíš vlasy kratší...
Marie Foltýnová
2.7.2017 14:51
Také mě neoslovila první fotografie,kde mi připomíná spíše muže.Ale na ostatních snímcích je přirozená a ani stáří,které je vidět na její kůži jí nevadí.Líbí se mi její krásné,přirozeně šedivé vlasy i její úsměv.
Jaroslava Havlíčková
2.7.2017 12:05
Závidím ji postavu. Vlasy mám taky takové, po létech chemie si to zaslouží, moje babička říkala: Na tělo nepatří nic , co nemůžeš sníst, i kůže jí.
Liliana Nováková
2.7.2017 11:52
Jsem nadšená, krásná žena! Přesně takhle se má stárnout, žít v souladu s přírodou, nesnažit se s ní bojovat.
Mirek Hahn
2.7.2017 10:41
Pěkné... ale je to prostě stylizované pro magazínové fotografování. Šel bych ještě dál. Zaujme mne každá žena, která dokáže přirozeně stárnout a uchovat si dostatek sebedůvěry. Obzvlášť sympatické je mi u takových žen menší míra sebeprosazování, upozorňování na sebe a snaha být středem pozornosti.
Eva Krausová
2.7.2017 10:03
Jen dodám, že první foto mne neoslovilo, skoro mi připomíná chlapa... Pokud to tedy nebyl nějaký záměr.
Eva Krausová
2.7.2017 10:02
Tedy toto mne více než oslovilo. I já preferuji šediny, i mne více léčí les, příroda, než léky. Článek mne zaujal a ač do teď mne zajímala Helen Mirren, smekám i před touto dámou.