Ilustrační foto: pixabay.com
Jak se mi podařilo být vdaná za svého manžela a jeho bratra zároveň
23. 6. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
29.6.2017 18:49
Rozvod není jistě žádná příjemná věc. Když jsem s touto zkušeností seznámila osobně, nebylo o co stát. Když jsem si odnášela od soudu potvrzení, že jsem skutečně rozvedená, ze zvyku jsem vše důkladně přečetla. A vida - vloudila se chzba. Datum našeho sňatku byl nesprávný, takže náš skutečný rozvod neplatil. Vrátila jsem se k úřednici, jestli to může opravit. To ale nebylo tak jednoduché, musela se toho ujmout a vše znovu přezkoumat soudkyně a tak jsem ten " papírů dostala asi o dva týdny později. "Šotek" se může vyskytnout i u rozvodu.
Helenka Vambleki
24.6.2017 14:35
Člověk - tvor omylný. Můj známý měl už několikátou občanku a tak tu poslední nejnovější ani moc nekontroloval - ale asi měl :-) Je už vě věku, že ke slevě v hromadné dopravě postačí občanka a ejhle, revizor zjistil, že dotyčný stařeček se vydává za nemluvňátko. Jako rok narození mu tam napsali rok vydání nového OP :-)
Alena Vávrová
23.6.2017 20:07
Jj, život tropí hlouposti. Když přestaly platit křestní listy, musel nám otec dojet do rodiště nechat vystavit listy rodné. Číslicemi mám datum narození správně, slovy mi úřednice vypsala o 14 let méně. Nikdy si toho nikdo nevšiml, dlouho ani já a také jsem to ani neuváděla na pravou míru ;-) .
Zuzana Pivcová
23.6.2017 18:13
To je tedy něco! Vzpomínám si, že tu jednou jeden čtenář psal, jak měl od úřadu roky chybně rodné číslo nějakého bývalého sudetského Němce. Ještě, že s tím nebyly větší problémy. Dnes už to můžete psát s klidem jen jako veselou historku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci