FOTO: autorka
Vysoké Tatry, Štrbské pleso, Skok (II. část)
1. 7. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
2.7.2017 06:17
Nádhera! Mrzí mě, že jsem se dala strhnout, že jsem tam s vámi nebyla - i když mi to pak v Poděbradech Lydie vše dopodrobna líčila.
Libuše Křapová
1.7.2017 23:11
Jo, to byla akce :-) některá místa stezky byla docela o hu... Ale teď už se tomu smějeme, že? A máme pěkné vzpomínky. Jitko, koukala jsem na tvé fotky - na fotce Lišejník máš asi veverku? nebo nějakou myš? všimla jsi si toho? To jen taková perlička pod čarou :-) Možná bys ji měla dát do soutěže "Co je to?" Třeba to někdo pozná. Ale vlající lišejník mi to nepřipomíná. :-) :-)
Alena Tollarová
1.7.2017 20:20
Je to už tolik let, co jsme k vodopádu Skok šli, tenkrát s docela malými dětmi. Jejda, jak já bych šla s vámi! Úsměv Limi je nenapodobitelný. Těším se na další díl.
Zuzana Pivcová
1.7.2017 19:19
Ráda jsem s vámi zase ušla další kousek trasy, kde to vůbec neznám, ostuda.
Olga Štolbová
1.7.2017 15:14
Jitko, díky. Tady to všude znám, až jsem zaslzela. Bože, jak já ty Tatry miluju. ♥ Snad se tam ještě někdy dostanu. *****
Jitka Mošovská
1.7.2017 13:51
Maruško, dík za pochvalu, jsou to informativní fotky. Alenko, ráda také cestuješ, viď? Evi, Ty budeš ve III. části VT, jako odvážlivec.
Eva Balúchová
1.7.2017 13:13
My jsme si zatím s Majkou v klidu obešly Štrbské pleso,poseděly v kolibě a daly si výborný oběd a pivo.Další bezva den.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci