Foto: autorka
„A v Lesním baru už jste byli?“
14. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
17.9.2017 11:09
Pane Josefe, návštěva Lesního baru za to stojí, byli jsme unešeni...tak jen do toho :-)
Jiří Hudeček
16.9.2017 07:01
Ano, Lesní bar je kouzelné místo. My jsme ten kopec ještě "dali" , ale po cestě dolů jsme potkávali lidi starší a jak bylo vidno zdravotně na tom nebyli moc dobře. Tak jsme v duchu byli s nimi a doufali, že i oni to "dají".
Lenka Hudečková
15.9.2017 07:54
Jarmilko J., moc děkuji :-). Nadi, máš pravdu, je to prostě z ruky, ale jet tam na delší dobu se opravdu vyplatí :-) ♥. Elenko, prostě se tam ještě jednou asi vydáme..., jen nevíme kdy :-). Paní Marie, i Vám moc děkuji a rádo se stalo :-)
Marie Ženatová
15.9.2017 05:25
Celý kraj Jeseníků je nádherný, byla jsem tam v minulosti také mimo jiné na týdenním pobytu s dvěma vnuky v Petříkově - byl to týdenní pobyt seniorů s vnoučaty... Měli jsme hodně dobrodružných výletů, jezdili jsme všichni i na bobové dráze, Lesní bar jsme poznali také. Zpočátku jsem byla přímo ohromena jak to tam funguje, ale je zde vidět, že poctiví lidé jsou stále a za to moc děkuji. Paní Lenko a Vám moc děkuji za milý článek, fotečky, které mi ten dávný - přímo nezapomenutelný adrenalinový pobyt s velmi živými až někdy přímo nezkrotnými vnuky dobře připomenuly. Moc ráda na něj vzpomínám...
Elena Valeriánová
14.9.2017 19:59
Jo, v Lesním baru už jsme byli a jen, co se umoudří počasí chystáme se tam zase. V Branné je pro změnu Koňský bar, byli jsme tam v sobotu. Nahoře řvaly motory a pekelně to tam páchlo výfukovými plyny, ale dole v údolí říčky Branné bylo nádherně. Lenko, ještě je toho hodně, co musíte v Jeseníkách poznat.
Naděžda Špásová
14.9.2017 19:30
Leni, to tvoje povídání a fotky jsou tak hezké, že mě mrzí ta dálka. Vypadá to tam krásně.
Jarmila Komberec Jakubcová
14.9.2017 19:29
Paní Lenko líbí se mi vaše příspěvky. Díky jim poznávám spoustu zajímavých míst v naší zemi. Máte dobrý postřeh a hezké fotky.
Lenka Hudečková
14.9.2017 13:19
Jaruš, děkuji :-), Miluško, Kolštejn, to taky neznám, vždyť říkám, že tam ještě budeme muset... i když jsme tak nějak předběžně plánovali dovolenou za rok a myslíme si na Jánské Lázně, tak uvidíme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci