Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Rypáčková
13.9.2017 18:04
Nespletla jsem se? Teprve jsem tři roky íčkařkou? Mám pocit, jako bych se s milými přáteli znala dlouhá léta. Íčko je počin století. Děkuji .
Oldřich Čepelka
13.9.2017 17:57
Prostě - blahopřeji!!
Zuzana Pivcová
13.9.2017 17:28
Už jsem to někde zveřejnila, ale ráda to zopakuji. Kupovala jsem si v Letňanech na veletrhu For senior vstupenku na koncert Josefa Zímy k jeho osmdesátinám a u toho stánku jsem si vzala leták nějakého i60. Ze zvědavosti jsem nakoukla a připadalo mi to takové hodně na můj vkus nostalgické a usedlé. Zaujalo mě pouze vyprávění Hanky Práglové o zájezdu do Švédska a milostné básně Niny Šachové. A protože jsem se několik dní před tím vrátila z Kypru, napsala jsem vyprávění, které redakce přejmenovala na Na vlastní triko do kyperské zoo. Vyšlo druhý den, což bylo 2. 5. 2012. A zatímco já lehce stárnu, tak portál pojetím a složením lidí bouřlivě mládne. :-)))
Věra Ježková
13.9.2017 16:03
Blahopřeji k narozeninám. Jsem ráda, že jsem vás našla. Moc se mi tu líbí. Umožňujete mi zábavněji trávit volný čas a ráda s vámi komunikuji.
Libuše Křapová
13.9.2017 15:52
Já jsem zde taky už hodně dlouho, od podzimu 2012, a svůj první příspěvek jsem sem vložila přesně 19.11.2012, schválně jsem se koukla :-) Vděčím íčku za nová přátelství, setkání, výlety... Nepřihlašuji se každý den, nestačím číst všechny nové články (natož se k nim vyjádřit), přesto jsem moc ráda, že se kdysi kdosi rozhodl se íčko založit a tak i mně tohle všechno umožnit :-) Díky, Honzo Raško a spol. :-)
Olinko a Evko M., napsaly jste to i za mne moc hezky a výstižně.
Marie Novotná
13.9.2017 15:49
Už ani nevím,jak dlouho znám ty prima lidičky z redakce ,nebo snad pisatelky či autory fografií a to i osobně.Jsem závislák na íčku.Děkuji za to všem.
Hana Lancová
13.9.2017 15:04
Mám tu čest tři a půl roku. :o)))
Marie Seitlová
13.9.2017 14:48
Jsem ráda, že i60 existuje a já jsem jeho součástí. Neumím si již den bez něj představit. Ráda se s lidmi na ičku setkávám a že těch setkání již bylo. Děkuji redakci za portál a ostatním za pěkné články, básně, fotky, nápady,.......
Olga Štolbová
13.9.2017 13:52
Omlouvám se, jsem tu "jen" pět let, ale to ostatní stále platí. ♥ ♥ ♥
Olga Štolbová
13.9.2017 13:43
Ahoj íčko, i já jsem skoro šestiletá čtenářka a někdy i přispěvatelka a jsem tu ráda. Díky všem, kteří sem píší, i těm, kteří čtou a komentují. Většinou je tu hezky a milo a mám tu spoustu milých lidí. Některé znám osobně, jiné jen virtuálně a těch pár divných a nepříjemných se dá mlčky přejít. ♥ **********
Načíst starší příspěvky