FOTO: archiv autora
Po kole pivní lázeň
19. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
19.9.2017 16:25
Mým zvykem je, když otevřu íčko, kouknout nejdříve na foto dne. Tentokrát je to jinak, hledám zprávy z cyklo akce. Oldřichu díky, vtipné, výstižné, zkrátka jak jsme od Tebe zvyklí. Nevím jaké jste měli dnes počasí, tady v Liberci celý den slunečno. Tak vzhůru za dalšími zážitky a šťastně ujetými kilometry. Bertíci
Věra Ježková
19.9.2017 16:13
Hezká reportáž. Přeji vám všem hodně sil a hezké počasí do dalších kilometrů.
Irena Drob
19.9.2017 15:02
Držím palce - všechny čtyři, ať máte úsměv na tváři i po poslední etapě. Na Moravu nespěchejte, pořád prší.
Helenka Vambleki
19.9.2017 10:58
Klobouk dolů - po takové štrece ještě datlovat reportáž, to chce deset hvězdiček!!!
Alena Vávrová
19.9.2017 10:23
Reportáž mne potěšila, myslím na vás, milí kolečkáři a přeji šťastné pokračování až do cíle!
Zuzana Pivcová
19.9.2017 09:32
To je skvělé, že dokážeš jet a po tom všem místo odpočinku ještě psát. Tleskám, jak se dá. Je to slyšet?
Alena Tollarová
19.9.2017 09:07
Další bezva reportáž z cesty. Já myslím, že byste si byli zasloužili i tu vanu piva :) Tak šťastnou cestu!
Libuše Hvězdová
19.9.2017 09:01
Díky za vtipnou reportáž, šťastnou druhou etapu bez nehod Vám přeji a těším se na Vás zítra ráno ve Žlebské Lhotě.
Olga Štolbová
19.9.2017 08:53
Ahoj Oldřichu, ač jsme s Lidmilou na vás v Poděbradech čekaly, přece jen jsme ten váš příjezd prošvihly a já pak rychle na autobus a domů. Ale moc vám fandím. Ještě musím dodat, že po příjezdu jste vůbec nevypadaly unaveně, spíš parta seniorů na výletě. Přeju šťastné další kilometry. **********
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci