FOTO: archiv Hany Lancové
Zlín opět zazářil
24. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
28.9.2018 12:55
Evi, moc hezky si popsala průběh přehlídky. Závěrečné posezení bylo také fajn, mohly jste si o všem povyprávět.
Jaroslava Handlová
28.9.2018 09:38
Evo, pěkně jsi přiblížila atmosféru, a mě mrzelo, že jsem se nemohla zúčastnit. Tak příště to snad vyjde. Teď jdu ještě hledat ty Hanciny fotky.
Marie Foltýnová
25.9.2017 22:03
Moc ráda jezdím na přehlídky do Zlína.za prve je to blízko.A za další,líbí se mi prostředí ,kde se přehlídky konají a Zlín ,město plné zeleně.Domlouvaly jsme se s Jíťou,která se mnou byla už po druhé,že si uděláme jen tak výlet do Zlína.jsem ráda,že jsem se tam setkala s Libuškou a Evičkou,které vždy ráda vidím.A poznala jsem i pro mne novou íčkařku Květušku .Příští rok zase Zlín.
Eva Balúchová
24.9.2017 19:15
Fotky a video určitě dodá Hana Lancová.Já si myslím,že i setkávání na přehlídkách je pro nás milé a divím se děvčatům které hledají přátele na pokec,nebo nemají kam jít,že se nepřijdou podívat a pobavit na přehlídky.Ale každý to máme jinak.
Alena Tollarová
24.9.2017 19:04
Máš za sebou dvanáctku :) Ale určitě stála za to. Ani nevíš, Evo, jak ráda bych povykládala s vámi a ještě si rozšířila módní obzory. Napiš si ježíškovi o foťák a příště přidej fotky :)
Lidmila Nejedlá
24.9.2017 18:07
Evičko, ty jsi výborná mluvčí čehokoliv, určitě jsi přehlídku pochválila. Má úroveň. Modelky vypadají mladě a Hance to opravdu sluší.
Eva Mužíková
24.9.2017 16:23
Evčo, Ty jsi přece sympatická ženská už od pohledu, tak se nediv, že Tě nepřehlédly:)))) Hezky jsi to napsala, těším se, že vás s Maruškou na některé z fotek uvidím...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci