Foto: autorka
Inzerát: Ztratila jsem své (houbařské) štěstí
30. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.10.2017 06:36
Díky za milý článek a hezké fotečky. Dnes dopoledne půjdu do lesa s vnoučátky, tak jsem sama zvědava jak to dopadne...?
Zdenka Jírová
1.10.2017 00:46
I když vaše houbařské štěstí jste ztratila, neztratila jste umění fotit přírodu. Vaše fotky se mi moc líbily a užila jste si lesa. Já les miluji, ale ze zdravotních důvodů už na houby jít nemohu, tak si o lese i houbách ráda přečtu něco hezkého.
Elena Valeriánová
30.9.2017 21:28
Ivano, já si zpívám svou vlastní verzi zaklínadla: "Lese, lesíčku, lese zelený, dej mi hříbečky v tobě zrozený". Věřte fungovalo to, se letos nic, nepomáhá to ani za mák. Jo a zpívám to (pokud se tomu mému skřehotání tak dá říci) na melodii "Petře, Petříčku ...."
Libuše Křapová
30.9.2017 20:32
Elenko, tak to jsme dvě. Asi ta naše houbařská štěstí šla letos někam na pivo, sedí tam, kecají a pomlouvají nás tam. Tak ať, sežerou je červíci :-(
Zuzana Pivcová
30.9.2017 20:23
Pamatuji si, že jsme kdysi ve škole měli v ruštině vyprávění, jak dědeček chodil do lesa a nikdy nenašel houby, protože si prozpěvovat: Jdu na houby, a houby to slyšely a schovaly se. Tak mu babička poradila, ať zpívá, že jde na borůvky. Houby se uklidnily a vylezly a děda je posbíral. Myslím, Eli, že pro Tebe je štěstí už sám les. Proto můžeš houby přenechat klidně někomu jinému. :-))
Eva Mužíková
30.9.2017 20:01
Elenko, ať čučím, jak čučím, Tvoje houbařské štěstí jsem nespatřila. Hlavně že jsi si užila focení a podělila se s námi o krásné fotky...
Jarmila Komberec Jakubcová
30.9.2017 19:51
Elenko tvoje fotky jsou velmi pěkné. To je tvoje "houbařské štěstí" - jsi výborná fotografka.
Marie Seitlová
30.9.2017 19:23
Eleno, houbařské štěstí si možná ztratila, ale fotografické máš stále. Fotky jsou nádherné. a procházka lesem byla určitě krásná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci