ilustrační foto: pixabay.com
Kropáčková propásla velkou slevu u másla
2. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
3.10.2017 19:57
Paní Kropáčková propásla slevu na máslo ...třeba ta imagiární paní se chystá péct cukroví na Vánoce pro svého muže, děti či vnuky a nemá tolik peněz aby ustála vyšší cenu másla. Ženy v své většině připravují tu vánoční pohodu a atmosféru a proto bych se té "paní Kropáčkové" vůbec neposmívala. Ženy jsou většinou takové - chtějí po své blízké to nejlepší.Ze svého okolí neznám muže, který by na Vánoce pekl, smažil, dělal domov domovem.
Zdenka Jírová
3.10.2017 00:29
Nevím, jak kde, já si šla v něděli koupit do Billy v poledne koupit čerstvý chleba - bývá ještě teplý a zcela bez fronty, tahanice nebo nějaké pranice jsem si z vitriny vzala 2 kostky másla po 45,90Kč.
Jitka Hašková
2.10.2017 20:32
Je to bláznění, ale jsou ženy, které na vánoční pečení spotřebují 2,5 kg másla, které mohou uchovat v mrazáku po dlouhou dobu, tak proč ho nekoupit při první slevě?
Oldřich Čepelka
2.10.2017 12:18
Chválím veršíky! :-) Legrace je, jak lidé najednou potřebují mnohonásobně toho, co právě není dost levné. To by se mělo vyvolat třeba u elektrokol.
Zuzana Pivcová
2.10.2017 10:20
Sice jsem neviděla v obchodě takový pohyb, jaký trefně líčíte, ale je pravda, že v jižních Čechách, když máslo trochu zlevnili, rázem nebylo. Je to docela ostudné, že tamní výrobce patří k těm nejdražším. Já osobně mám takovou minispotřebu, že rozdíl dvaceti korun pro mě nehraje roli a bláznit nebudu. :-)
Hana Rypáčková
2.10.2017 08:24
To zlevněné máslo ke ze starých holandských zásob, zamražených pro tyto příležitosti.Takže přepustit a kdoví..Tu kostku místo cigaret si vżfy koupím.Jen sleduji nákupy a k potravinám se vždy ta vražedná krabička přidá.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.10.2017 08:09
Já bych to tak černě neviděla. U nás v Plzni je másla dost v cenách okolo 50 Kč/250g nikdo se o něj v supermarketech nepere. Dokonce ani senioři.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci