Foto: autor
Bezhlavý mládenec
10. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
11.10.2017 11:30
Vybavila se mi při čtení vzpomínka na černé hodinky (podobně jako Evě a Nadě), kdy vládla pokojná atmosféra, prosycená napětím z očekávaného rozuzlení vyprávěné příhody. Připomínat staré časy na pozadí historek, to je od vypravěče příběhů záslužný čin. Vaše vnučky si ty knižní "Vzpomínky" jistě zamilují.
František Matoušek
11.10.2017 08:21
Nezbývá mě než za tuto přízeň poděkovat. Většinu příběhů jsem sepsal hlavně kvůli vnučkám a vydal jsem je knižně vlastním nákladem. Kniha s názvem "Vzpomínky zůstaly" má 236 stran a je určena skutečně jen pro rodinu a přátele.
Eva Balúchová
11.10.2017 08:13
My jsme se scházeli každý podvečer "dole"u babičky,měli jsme černou hodinku a tam se podobné příběhy vyprávěli a probíral se i každý všední den.Jako dítě jsem si neuvědomovala jak to pro nás bylo důležité,stmelovalo nás to a teď už na ty chvíle jenom vzpomínám.Další krásné chvíle byly,jak píše Naďa,při draní peří.To jsme my děti seděli a kulili oči co všechno ženské povídaly.Bohužel si toho už moc nepamatuji,jenom tu atmosféru.Tak ráda čtu články od Františka.A taky proto,že jsou z mého kraje.
Zuzana Pivcová
10.10.2017 20:59
Představovala bych si, že se sešla rodina nebo známí a někdo začal vyprávět takovouhle příhodu. To se to pak potmě (hezky) bálo!
Alena Vávrová
10.10.2017 19:07
Jéjda, tak takovéhle vyprávěnky se mi moc líbí. V naší rodině se také jedna taková báchorka tradovala, náš otec ji měl od toho svého. My děti, a že nás na to bylo šest, si ale pamatujeme jen útržky a ještě jsme ji celou do kupy nedaly.
Hana Rypáčková
10.10.2017 16:28
Jen kdybychom si to všelijaké povídání pamatovali...Pohlazení na duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci