Partneři našich dětí. Jak jen s nimi vyjít?
Ilustrační foto: ingimage.com

Partneři našich dětí. Jak jen s nimi vyjít?

16. 10. 2017

Smiřme se s tím. Nikdy si s nimi nebudeme rozumět, nikdy nás nebudou milovat. Řeč je o snachách a zetích. Lidé, kteří skvěle vycházejí s partnery svých ratolestí, jsou naprosté výjimky.

rodina
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
S mladými vycházím v naprosté pohodě. Kvůli jejich pracovnímu vytížení se sice moc často nevidíme, ale hlavní je, že jsme tu jeden pro druhého. Určitě bych jim neuklízela byt. Naopak, mám nařízeno nic nedělat, a užívat si života. Jsem od nich tak trochu rozmazlována. Ráda se nechávám seznamovat s jejich dalšími plány. Mají svůj život, a to respektuji. Musí byt strašné navštěvovat povinně týden co týden tchýni nebo tchána. Nedejbože, aby to mělo být téměř denně! Chudáci mladí, kterým to vadí, ale neumí se ozvat!
Drahomíra Stínilová
Copak dokud jde jen o řeči, dá se to vyřešit. Ale když jde o zdraví, nebo ztrátu bydlení, je to horší. Kdysi přítelkyně mé maminky darovala dům vdané dceři, ve kterém také žila. Bohužel dcera zemřela brzy a zeť s novou ženou vyštvali starou pani z vlastního domu do domova důchodců. A co známý případ, i z televize, pana Příhody, který celý život sbíral stará auta a celý majetek dal svému synovi. Ten také brzy zemřel a starý pán neměl vůbec přístup k těmto vzácným exponátům. Byla to taky práce snachy, vnuček a podle mne hlavně manžela jedné z nich. Nechci jmenovat. Vždy rodiče musí myslit na to, že se současná situace může kdykoliv změnit.
Libor Farský
Zajímalo by mne, kam autorka na všechny ty své konkrétní příběhy chodí.
Hana Rypáčková
Nemám žádný problém, nechávám je žít po své a jen když se požádáme o službu jakoby se vměšujeme. Zrovna budu hlídat a zase mi provedou technickou.Mám je všechny ráda a cítím, že je to oboustranné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%