FOTO: autor
Obyčejná neděle
24. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Vrabec
25.10.2017 09:33
Ano, pěkný článek, ale....
Já znám Oldu několik desetiletí a na základě jeho spisovatelského talentu /viz úspěšná prvotina Maléry/bych mu nevěřil ani slovo.
Olda staví z lega poslepu cokoliv, plynový kotel jistě opravil /pokud měl vůbec poruchu/sám během minutky. Na zahradě mu pracují jen vnoučata včetně každodenního mytí aut a pak za odměnu sedí zbytek dne u televize.
No. psal bych dál, ale nemá to cenu.
Kecy!!!!!!!!!
On ten Olda čepelků je OPRAVDU správný dědeček, s kterým si pravidelně vyměňuji zkušenosti s výchovou vnoučat; jak přežít vedle manželky /své/, proč opatrně sportovat a nezhuntovat tělo aj.
Je prostě dobrej.
Hana Rypáčková
25.10.2017 09:19
Vydařená neděle. Taky nerada používám na zabavení dítěte TV, ale vaření s ním, když "pomáhá" je dvakrát tak dlouhé...
Dana Tomanová
25.10.2017 08:56
Pěkný článek, pane Čepelko, takový "lidský"a reálný, prostě - ze života. Dokud člověk vnímá a pozoruje dění kolem sebe a ještě se umí aktivně zapojit, je to moc dobře. Ať se Vám daří :-)
Alena Vávrová
24.10.2017 23:28
Děkuji za možnost sdílet takovým milým způsobem Tvoje prožitky, Oldřichu. Nemá to chybu.
Lidmila Nejedlá
24.10.2017 22:16
Oldřichu, takové, zdánlivě všední příběhy rodiny, mám ráda. Jsou bohaté, plné citu, opravdově hluboce prožité. Přeji rodině takového dědečka, jako jsi Ty. Ať se vám dobře daří!
Eva Mužíková
24.10.2017 21:09
Oldřichu, krásně jsi nám vylíčil nedělní dění, Tvé články číst, to je opravdu radost. Tvé zmíněné běhání ze Stráže p.R. do Liberce mám také v paměti. Často jsem Tě vídala, obdivovala a také nechápala, jak to můžeš dokázat.:)))))
Zuzana Pivcová
24.10.2017 21:01
Ano, byla to upřímně míněná poklona. Ne každý umí být takhle osobně i veřejně aktivní a ještě být k tomu fajn ochotný manžel i správný dědeček. A ten závěrečný dotaz je sice řečen trochu v žertu, jako když hledám, ale celkově to platí. :-)
Oldřich Čepelka
24.10.2017 20:12
... na fotce jsou děti, o kterých píšu. Zuzano, prosím vás, jestli to měla být poklona, tak se stydím...
Zuzana Pivcová
24.10.2017 20:03
Moc se mi ten příspěvek líbí. Je všímavý, pohodový, aktivní, nesobecký a celkově poeticky napsaný. Teď ještě, kde najít dalšího podobného muže?? :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci