Foto: autorka
Karlíci a já
10. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
9.2.2018 13:35
Dnes jsem našla tvůj třetí článek o Karlících, nevím jak mi mohla ty dva utéct. Tak jsem šla na tvůj profil a začínám pěkně od začátku. Znám takovou situaci. A úplně tě chápu. Článeček je veselý a čtivý. To mám ráda, jdu na dvojku.
Olga Štolbová
11.11.2017 07:59
Miluško, gratuluju a žasnu, jsem odjakživa městské dítě a ani venkovské babičky nebyly, takže pro mě zázrak..... Prosím hlídej, zahřívej a piš. *****
Zdenka Jírová
10.11.2017 23:36
To je moc milé povídání. Mně se moc líbí kuřátka a malá kachňata. Jsem sice městská, ale jezdila jsem na prázdniny k babičce a ta něco podobného vždy na dvorku měla . Ona všechna mláďata jsou roztomilá, včetně těch lidských, ty nejvíce. Každé miminko je krásné. Slepička byla chytrá a pak, že "hloupá jak slepice" určitě neplatí.
Jana Šenbergerová
10.11.2017 19:04
Nepochybuji o Karlících, tedy ani o pokračování, a těším se na ně. :-)
Miluše Hasenohrlová
10.11.2017 17:26
Milé íčkařky a Jiříku, moc vám děkuji za krásné komentáře.Moc mě to těší.Sice nejsem velký "psavec", ale pokračování určitě bude, když budou Karlíci :-)
Eva Mužíková
10.11.2017 15:34
Miluško, Ty mne stále vracíš do vzpomínek....Také mi jednou okolo vánočních svátků vyseděla venku pod plechem liliputka kuřátka. Nějakou dobu jsem je i s maminkou měla v pokoji v takové kleci z přepravek, později v posadě v chlívku. Určitě si poradíš ty i ta kropenatá slepička. Tak foť a piš.
Jiří Hudeček
10.11.2017 14:18
Protože Tě znám, vím jakou jsi měla radost a teď starost. Vůbec nepochybuji, že uděláš vše, aby z Karlíků vyrostly krásné kvokandy.
Naděžda Špásová
10.11.2017 14:09
Miluško, a co je dát do tepla? Taky jsme mívali slepice a docela mě bavilo sbírat vajíčka, ale nikdy jsme neměli Karlíky takhle pozdě. Aspoň si na to nepamatuju, byla jsem malá holka. A pak, že je slepice slepice, viď. Houby, chytrá mamina to je, ale ty to určitě zvládneš. Tak držím palce. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci