Foto: archiv autorky
Moje sbírka panenek 2
22. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Vymětalová
5.10.2019 10:35
Zdravím z Jeseníku. Také sbírám panenky, ale ani zdaleka nedosahují takového počtu jako vaše. sou krásné !
Libor Farský
17.2.2018 15:18
Růženko, protože na Vás nemám přímý kontakt, dovoluji si Vás touto cestou požádat o laskavost. Rád bych použil některý Váš obrázek ke svému článku ,který právě dokončuji a bude tam řeč i o panenkách. V závěru bych potom chtěl umístit odkaz na vaše nádherné panenské video. Mohu? Pokud ne, prosím o zprávu na: lifa.takeiteasy@seznam.cz
Alena Tollarová
23.11.2017 16:58
To je krásných panenek! Na čtvrté fotce druhá zleva je panenka, kterou jsem měla a jmenovala se Andělka. I krojovanou jsem měla, i chodičku ... Bohužel žádná z mých panenek se nezachovala, abych přispěla do sbírky.
Alena Várošová
23.11.2017 15:57
Tak to je moc dobře,že jste nám svou sbírku nádherných panenek opět ukázala.pamatuji si ji z r.2014 a přeji Vám,aby Vás ty panenky nezlobily a přinášely Vám jen a jen radost. Vám přeji Růženko hodně zdravíčka,krásná a cenná sbírka.
Eva Mužíková
23.11.2017 09:50
Růženko, jsem ráda, že jsi se objevila, psala jsem Ti před časem email, mám pro tebe panenku, ale nereagovala jsi. Tvé panenky znám ještě z 60k, jsou nádherné. Tak jestli máš na mne kontakt, prosím ozvi se...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci