ilustrační foto: pixabay.com
Silvestrovské povídání: Život tropí hlouposti
26. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
26.12.2017 21:47
Vstát o tolik dříve se mi nepodařilo, spíš pozdě.Ale že se dostaneš do stejné barvy škodovky už jo. Myslela jsem, že je to velká náhoda...
Libor Farský
26.12.2017 18:54
Kolega omylem sedl do cizího embéčka a dokonce s ním odjel. Naštěstí to bylo jiného kolegy z práce.
Naděžda Špásová
26.12.2017 18:18
Tak to je docela sranda. Se zamrzlým zámkem u auta máme taky spoustu zkušeností. Vždycky mě to, mírně řečeno, vytočí. Jo, a přišel na vás majitel?
Zuzana Pivcová
26.12.2017 17:58
To je tedy gól!! Myslím to cizí auto. Já jen vzpomenu, že jednou mi budík také nějak podivně zazvonil k ránu, bez rozmýšlení jsem vstala, vypravila se do práce. Na zastávce nikdo. Přijel autobus (noční) s nějakými vyspávajícími flamendry. Teprve po cestě jsem zjistila, že jedu v půl páté do archivu. Ale už jsem se nevrátila, na Florenci jsem po 5 hod. zašla do nějakého bistra, dala si kávu a nějak jsem to tam vydržela. Vrátný v práci by asi ještě spal. :-)
Danuše Onderková
26.12.2017 16:05
Blanko, to mi připomnělo tatínkovu příhodu. Měl povoleno nechávat stát autobus cvičné jízdy před domem a každé ráno vyjížděl v 6,30 hodin a cestou přibíral dospělé žáky, kteří se učili jezdit. Vstával pravidelně v 5 hodin a vžy se koukl z okna. jaké bylo překvapení, když tam autobus nestál. okamžitě volal policii a v 8 hodin už autobus našli. Nebyl ani nabouraný. Zato další den potkala tatínka sousedka a povídá: "vy jste mi dal pane Bělka, každé ráno vstávám podle nastartovaného autobusu a když jsem vyšla ven a zjistila, že je všude pusto a prázdno koukla jsem na hodinky a zjistila, že jsou teprve 4 ráno. Příště mi prosím dejte vědět, že budete odjíždět tak brzo." "to jsem nebyl já, to byli zloději." odpověděl tatínek.
Takové vzpomínání je moc pěkné a hlavně, že se děti ještě dospaly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci