Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Danuše D'Engeli
4.5.2020 05:54
Hezký článek, děkuji. Osobně si myslím, že oblékaní je odrazem duše. Celý život cvičím, ale stejně "tělesná schránka" každému odchází. Důležité je mít radost ze života a přijímat jej takový jaký je ise stárnutím.
František Matoušek
30.4.2020 07:32
Článek se mi líbil. Bohužel návod pro některé ženy zůstane jenom návodem. Fotografie modelek opět ukazují jenom štíhlé a vyšší ženy. Chtělo by to podle mě poradit a ukázat i módu pro ženy menšího vzrůstu a plnoštíhlé.
Marie Černíkova
17.8.2018 17:14
Také se potýkám s otázkou jestli se oblékám vzhledem k mému věku a postavě dobře. Mně by se líbilo oblečení 5 a 7. převážně nosím kalhoty a sukně šatům se nějak vyhýbám ač nevím proč. Uvítala bych na těchto stránkách modu pro starší ženy, které nechtějí vypadat příliš usedle!!
Věra Ježková
15.1.2018 20:00
Modely hezké, pro mě nejlepší číslo 1. Vysoké podpatky k nechození. A podepisuji vše, co napsala Ivana K.
Dana Puchalská
15.1.2018 08:40
Byla by nějaká móda pro dámy co mají větší velikost? Myslím ýe nejsem sama kdo by to uvítal .:-) :-)
Marie Foltýnová
14.1.2018 20:47
Líbil by se mi první a poslední oblek.Není výstřední a je moc slušivý.Jak první,tak i poslední.
Hana Rypáčková
14.1.2018 19:55
Nějak to jde mimo mne.Třeba mne to ještě chytne.. :-)
Věra Halátová
14.1.2018 19:25
Moje matka mne učila, že dáma nechodí na veřejnosti s holýma nohama a s holými pažemi. Dáma nikdy nesedí obkročmo na židli nebo jiném sedacím nábytku a v žádném případě dáma nikde nesedí s roztaženýma nohama. Co se týká oblečení, každý nosí to, co mu vyhovuje a na co mu stačí finance. Jestliže se některá žena narodila s nedostatkem vkusu, tak s tím nedostatkem vkusu i zemře. To nelze naučit. I když si taková žena koupí celý drahý model, přidá k tomu nějaký doplněk, kterým ten drahý model celý shodí.
Zuzana Pivcová
13.1.2018 20:25
Modely jsou pěkné, rady inspirativní, avšak soudím, že vybrané modelky nejdou nad velikost 42.
Eliška Murasová
13.1.2018 19:07
Postrádám modely v sukních.
(oprava předešlého -v podpatcích)
Načíst starší příspěvky