Foto: Zuzana Pivcová
Komunita s budoucností
13. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
14.1.2018 21:24
Hezky napsaný článek.Setkalo se nás tam mnoho a ze všech koutů republiky.Ale stálo to za to.Všichni se vždy rádi vidíme a radostně se vítáme.
Lidmila Nejedlá
14.1.2018 20:15
Julko, ráda jsem si přečetla váš článek. Dobře, že se vám mezi námi líbí.
Věra Ježková
14.1.2018 15:37
Hezké, výstižné, umím se do vašich pocitů vcítit. A protože jsem „Nováček roku 2017“, už jsem tam byla za mazáka. Na viděnou v květnu. :-)
Danuše Onderková
13.1.2018 20:21
Julko, napsala jsi to nádherně, já měla stejný pocit když jsem jela poprvé na setkání do Doks. I když jsem jich hodně znala z chatu, stejně byla taková malá obava. Když jsem se blížila k větší skupince to vřelé přijetí, objímaní a představování, to je nezapomenutelný zážitek. Tak ti úplně rozumím. Už bych neměnila. jsem ráda že jsem součásti tohoto portálu a mám zde tolik přátel.
Zuzana Pivcová
13.1.2018 19:39
Milá Julko, je to tak a není. Nezapomeňte, že je nás ve skutečnosti mnohem, mnohem víc. Tohle by bylo příliš idylické. Přála bych všem včetně Vás, aby tenhle pocit symbiózy a souznění měli průběžně, nejen na setkáních příznivců, na řekněme tak alespoň 70 procent. Za to bych byla osobně velmi vděčná.
Elena Valeriánová
13.1.2018 19:23
Pamatuji si velmi dobře na setkání a vítání v Loučné. Bylo to moje první a nezapomenutelné. Třeba když Jitka C. vystoupila z auta a na uvítanou mně řekla: ty jsi Elena, pojď jsem, musím Tě obejmout za Evu Mužíkovou. To bylo úžasné. Druhé velké setkání v Rožnově, to už jsem se s Vámi znala více a tak bylo vítání o to srdečnější. No a teď? V Praze jsem nemohla být a je mi to pořád líto, protože už vím, o co jsem přišla. Jsem ráda, že jsem součástí tohoto portálu.
Anna Čípová
13.1.2018 18:52
Zajímavý pohled. Že to bylo srdečné setkání jsem viděla na fotografií a vy jste to krásně popsala.
Jana Šenbergerová
13.1.2018 18:26
Mě je milé i to, že jsem mohla tu pohodu vidět na fotografiích, protože atmosféru íčkařských setkání znám z nejednoho setkání. Vaše zkušenost je potěšující a snad inspiruje váhající, aby se také někdy připojili. :-)
Eva Balúchová
13.1.2018 16:23
Já jsem toho moc nenamluvila,ale ze svého místa taky pozorovala tu příjemnou atmosféru,veselí a dobrou náladu všech.Setkání mě nabilo na čas pozitivní energií a jsem ráda,že jsem poznala další íčkaře.Ráda vás zase všechny uvidím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci