Foto: autorka
Boreč - podivuhodný vrch v Českém středohoří
28. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Lupoměský
30.1.2018 17:01
Na Borči jsme byli před cca 10 dny. Je to nádherný výlet, i když cesta dolů po zmrzlém příkrém svahu je trochu "o ústa". Bylo tam spousta lidí, v Režném Újezdu nebylo jednoduché zaparkovat...Ale stojí to za to. České středohoří je opravdu nádherné!
Jana Šenbergerová
30.1.2018 16:02
Líbezná krajina, pro mě už navždy spojena s mou dnes už nežijící mladou kamarádkou. Také ji měla moc ráda, dokonce o ní psala i pohádky.
Alena Tollarová
30.1.2018 09:29
Děkuji vám za komentáře. Zdá se, že jsme den naší návštěvy Borče vystihly, protože zbytek sněhu je ten tam a s ním asi i celá zima. Naďo, na Boreč můžeš klidně i na jaře, až bude teplo, ale tenhle podivuhodný jev tam nečekej. Čím větší zima a vrstva sněhu, tím lépe!
Elena Valeriánová
29.1.2018 18:58
Aleno, prostě bezva! Díky, že jsem s tebou šla, alespoň virtuálně. Teď se dívám na soutěž Kde domov můj a jedna otázka se týkala Borečského vrchu. Radovala jsem se. Fotky pěkně poetické.
Drahomíra Stínilová
29.1.2018 13:08
Myslím, že České středohoří patří vůbec k nejzajímavějším a nejtajemnějším pohořím u nás. Potkala jsem ho až teď v pozdějším věku a neustále jsem jím okouzlená. Boreč ještě neznám, ale už plánuji. Nádherné fotky i zajímavý článek.
Lidmila Nejedlá
29.1.2018 09:52
Škoda, Alenko, že si nejsme blíž. Já bych s tebou hned courala. Tak díky alespoň za to podívání.
Naděžda Špásová
28.1.2018 19:49
Álo, fotky jako vždy moc pěkné. Nesmím na Boreč zapomenout a až bude teplo a jaro, udělat si tam výlet, Díky za typ.
Zuzana Pivcová
28.1.2018 19:10
Už aby bylo jaro, pak se snad někdy s Tebou vypravím, jestli mě vezmeš. I když takhle pěkně si všímat neumím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci